Hjälp 92B

Forum Modellspecifika forum 92/93 Hjälp 92B

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-06-14 10:43.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14356

  tommy.andersson
  Deltagare

  någon som vet var jag kan hitta lister till dörröppningarna samt fina lister till skärmarna saknar även vinrutetorkarblad till 92b har inte så långt kvar till besiktning bifogar bild hur långt jag kommit

  #95667

  tommy.andersson
  Deltagare

  Har ingen någon ide

  #95668

  martin h
  Deltagare

  Hej!

  När det gäller torkarblad så går det att använda torkarblad till båt. T.ex Biltemas båttorkare tror jag passar. Dock är väl finishen på dessa tveksam.

  Dörrlisterna är jag mer tveksam till. Det enda jag känner till är den listen som säljs här i klubben, eller också kan du höra med Örebro agenturaffär (http://www.agenturaffären.se).

  Lister till skärmarna antar jag är metall listerna som du söker (inte kederlisterna). Där är det nog bara att söka med ljus och lykta och ha tålamod.

  Bilen ser fin ut!

  Lycka till!

  Martin

  #95669

  berth
  Deltagare

  Till min gamla Kapitän från -51 så är det liknande torkarblad. Till den har jag köpt Biltemas båttorkare men tagit loss gummiskrapan och flyttat över till Kapitänens originaltorkare. Det går att göra så med Saabtorkarna också. Funkar fantastiskt bra och rengör rutan jättebra.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng