Hur byter man sitsunderrede?

Forum Modellspecifika forum 90/99 Hur byter man sitsunderrede?

 • Detta ämne har 5 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2013-08-04 22:05 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7609
  staffanv
  Deltagare

  Eftersom de nya stolarna inte gick in i cabben p.g.a. den högre tröskeln tänkte jag byta plats höger/vänster. Man hur i helvete ska man kunna byta plats på underredena?

  Stoppet (röd pil) gör att man inte bara kan skjuta ut stolen. Det finns två bultar (den ena vid blå pil) som man kan lossa på men delen i gul metall håller fortfarande kvar skenan och den lossar inte direkt självmant heller.
  Hur ska man göra egentligen?

  #54082
  Patric
  Deltagare

  Går det inte att flytta hela stolen utan att byta underrede och visserligen vara utan höjd justering? Eller tar reglagen i mittkonsollen?

  #56821
  poden
  Deltagare

  Jag vil og veta hur man byter sitsunderede….. 🙁

  #56846
  stefan
  Deltagare

  är det någon som har sagt att man ska kunna göra det då? Det finns massor med grejer i en bil som är tillverkade som enheter och som man kanske måste angripa med mer än en skruvmejsel eller fast nyckel. Den gula grejen som hindrar alltihopa verkar sitta med en popnit. Kan man inte borra ur den då och få isär allting och sen montera med en ny popnit?

  #57318
  staffanv
  Deltagare

  Ok, lyckades till slut. Knepet var tydligen att först skjuta undan det fyrkantiga röret och sedan kunde man med en hel del övertalning skilja den vita plastpluppen från järndelen och då få isär det. Lyckades sedan även få ihop det men har fortfarande problem med att få dit fjädrarna rätt.

  #58163
  staffanv
  Deltagare


  Efter en hel del pyssel sitter nu stolarna som de ska. Jag har också provat en off the shelf-överdragsklädel från Jula på passagerarsidan. Passformen är väl sådär. Ska se om man kan tighta till den lite men ryggen är något för kort.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng