Intresse för Inredning och andra bra beg resdelar

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Intresse för Inredning och andra bra beg resdelar

Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-04-29 19:32.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12550

  DanS
  Deltagare

  Har med stigande förvåning sett att ingen verkar intresserad av beg bra reservdelar om det inte är något specielt typ korsinsug, tätstegade lådor, eller dylikt. Har en fin grön inredning till en V4 från en 72 man kanske kan sätta den i min vite från 70, är röd orginal. Frågan är finns det något intresse för dylikt eller kan man byta i sin egen bil, byter görna med en bra röd förarstol
  Mvh Dan
  ( hittade en till som min fru kan beklaga sig över)

  #86459

  kaparn
  Deltagare

  Det är dåligt med intresse för inredningar och bra beg. reservdelar till våra kära Saabar har jag märkt. Det beror nog på att tillgången fortfarande är ganska god på skrotar osv.
  Men det är nog övergående jag tror att det är nu man ska börja spara och lägga undan bra delar för om tio år så kommer det att vara helt annorlunda. Man kan ju försöka komma över en fin inredning till en tvåtaktare idag det går knappt att uppbringa en för vettiga pengar.
  Jag har just slängt en brun inredning från en 96 -76 i soporna, den har jag förgäves försökt sälja för 500:- men det tar ju plats och man måste sålla lite i förrådet för att få in viktigare grejor.

  #86460

  DanS
  Deltagare

  Ja jag får väl använda den själv i min vita 70:a men då skriker väl någon fanatiker det är inte orginal men de skiter jag i för jag hittar inte någon röd förarstol. men grönt är skönt och i detta fallet helt är vissa färger svårare att hitta en andra bara undrar
  Mvh Dan
  (Sonetten är snart färdig)

  #86461

  kaparn
  Deltagare

  En svart inredning är nog inte så lätt att hitta. Grön och brun verkar finnas i mängd, Röd och blå brukar jag se på skroten ibland, men just nu finns det bara två ljusbruna där.

  #86462

  sunke
  Deltagare

  Det är skillnad på grön och grön och det finns vita V4:or med grön inredning. Jag har en original -73:a med färg W1 och samma gröna färg på inredningen som bilar med karossfärg Opalgrön, Gn9. Bilen var fin för övrigt men förra ägaren verkade ha kört oljiga motordelar i baksätet. Dessutom var ryggstödet som på så många andra V4:or sönderbränt av sol upptill. Att hitta ett snyggt baksäte med rätt färg var inte lätt. Bjöd till och med ägaren till en ganska rostig bruksbil att byta baksäte med mig mot en lämplig mellanskillnad, men han var helt kallsinnig. En bakdyna hittade jag till slut via klubbens annonsforum i Norge och hade sedan turen att få tag på en ny ouppackad klädsel till ryggstödet.
  Sensmoralen är att det börjar bli riktigt ont om inredningar i en del färger, så släng ingenting om det kan undvikas

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng