Justera Pierburg 175cdus

Forum Modellspecifika forum OG900 Justera Pierburg 175cdus

 • Detta ämne är tomt.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #478685
  Simon Eliasson
  Deltagare

  Nyligen gjort rent förgasaren och bytt membran, nålventil och förgasarmunstycke. Den startar och går rätt bra men trycker man plattan i mattan så hostar den och blir orkerlös, går dock mycket bättre om man drar choken fullt. Vad måste justeras? Finns någon bra guide?

  #479009

  Hej!
  Har du en med justerskruv på undersidan är det lätt. För fetare blandning är det bara att skruva justerskruven utåt ett halvt var i taget.
  Har du en där du måste skruva på ”nålen” uppifrån så krävs specialverktyg. (Det går att tillverka med hjälp av en pinne med ett spår som på en spårskruv i neränden. Men då måste du hålla emot trotteln från insigningssidan för att membranet inte ska gå sönder/skadas.) Medsols är lika med fetare. Det går ju att ta isär som du gjort och lossa nålen för att flytta nålen uppåt. Det finns instruktioner i VHB.

  • Det här svaret redigerades för 54 sekunder sedan av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng