Kamaxel V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Kamaxel V4

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-03-11 16:33.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15700

  stelo
  Deltagare

  Hejsan,
  har en fråga som jag sökte efter men inte hittade svar på. Köpte en ”godis”låda med V4-delar och däribland fanns en kamaxel i fint skick. På den är det instansat märkning och jag undrar om någon vet vad det är för axel (man hoppas ju på trimaxel :)).
  Märkningen sitter på kortsidan och är :”231 27″ med ett ”B” lite snett nedanför. Rakt under sitter ett ”U” och sedan snett till höger ”78”
  Någon som kan tolka detta? Tacksam för hjälp

  #104103

  tigerhonda_0
  Deltagare

  Hej. Strunta i märkningen. Den kan va standard på en omslipad kam. Mäta ! Du mäter från grundcirkeln til lobbens högsta lyft. Sen mäter du grundcirkeln. Differansen er lyftet. 7,2 lyfter 7,2 och så vidare.

  #104122

  stelo
  Deltagare

  Hej och tack för tipset.
  Var snabbt ut o. mätte, konstaterade 6,7 vilket borde innebära standard… suck … en till kam i reservdelslådan… inte helt fel förstås, går väl alltid att slipa om.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng