Kommentarer i Säljes forumet!

Forum Övrigt Off Topic Kommentarer i Säljes forumet!

Detta ämne innehåller 3 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-06-23 12:00.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14418

  alfamats
  Deltagare

  Jag har märkt på sista tiden att det läggs helt onödiga kommentarer i säljes forumet.Typ ”oj det ser jobbigt ut” och ”kallar du det där för rostlagning”.Jag tycker det är lite kränkade för den som lagt in annonsen och det blir en massa skitprat som är helt onödigt och förstör annonsen helt och hållet.Tycker att det är upp till var och en att bedömma detta.Speciellt när det finns bilder bifogat.Är det bara jag som reagerar på detta? / Mats

  #96050

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Jo det finns alltid en del [image]http://www.messerschmitt-club-deutschland.de/tg2_.jpg[/image] som skall kommentera det mesta. Har väl skrivit en och annan kommentar själv också men försöker åtminstone inte klaga på andras arbete.

  Bilden från Messerschmitt Club Deutschland

  /B

  #96051

  gammsaaben
  Deltagare

  Jo, jag håller med. Mycket av detta lämpar sig bättre som en diskussion mellan en eventuell köpare och säljaren. Tanken har slagit mig ett par gånger att det är lätt att dra nytta av negativa kommentarer för att kunna förhandla till sig ett lägre pris.

  Däremot, om säljaren uttryckligen bett om råd och kommentarer är läget annorlunda, men man ska, i mitt tycke, alltid sträva efter saklighet och ett trevlig sätt.

  #96052

  stefan
  Deltagare

  jag kanske ska känna mig träffad som skrivit en del av ovanstående och visst kan jag hålla med det alfamats är ute efter men samtidigt så begärde säljaren kommentarer om jag inte är helt ute och cyklar? Naturligtvis finns det ingen anledning att låta otrevlig men ingen kan väl påstå att någon här är direkt otrevlig till sättet? I mitt huvud så får man ta en aning burdus jargong på de flesta forum. Att vissa trådar spårar ur är ju nästan ofrånkomligt för alla svarar på det dom tycker är relevant och det är ju inte alla gånger relevant till grundtråden.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng