Krånglande acc på Saab 9-5

Forum Övrigt Allmänt Krånglande acc på Saab 9-5

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2006-07-14 09:30 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14520
  krister
  Deltagare

  Jag bara måste få ur mej ilskan genom att skriva av mej lite. Min ilska gäller krångel med acc:n på familjens 9-5:a. Den renoverades för två år se´n med ny kondensor o torkfilter samt fyllning av gas, men nu är det alltså dags igen, lagom till semesterresan . Jag vet ju inte säkert att det är samma fel den här gången, men jag vet att allt som har med ac o kylanläggningar att göra kostar i regel en hiskelig massa pengar. Och att hitta en verkstad som kan ta sej an bilen nu i dessa semestertider är dessutom näst intill omöjligt. Nå´n mer än jag som har samma erfarenhet ? Visst är den moderna tekniken fantastisk!

  #96598
  anders jensen
  Deltagare

  Låter som att I-landsproblem.
  Du kan väl glänta på rutan

  /Anders

  #96599
  pelle s
  Deltagare

  Här har vi ju en liten lustighet i utvecklingen av bilar! Om man kör ner rutorna på en modern bil så rycker ju blåsten öronen av en men i en SAAB 96 kan man ju åka i 120 med båda rutorna nedvevade och det uppstår bara en behaglig bris i bilen! Dessutom går det fortfarande att prata med varandra.

  Kram
  Pelle

  #96600
  Martin
  Deltagare

  Kanske det kan vara så här enkelt:

  I vår 900 cabbe 1992 med nyrenoverat och R134 (?) konverterat system blev det fel på övertrycksventilen och all den dyra gasen försvann utan att det var övertryck i systemet.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng