Läckande taklucka

Forum Övrigt Allmänt Läckande taklucka

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-04-15 13:05.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23890

  mattias e
  Deltagare

  Märkte idag att takluckan läckte in när jag tvättade bilen.

  När jag spolade i rännorna med öppen lucka så kom jag fram till att det är i vänster bakkant som dräneringen inte verkar fungera och därmed rinner det över och vattenfyller förarstolen. Den har tidigare inte läckt in vid regn eller när jag har spolat av bilen tidigare i vinter. Detta är första gången som jag tvättat bilen ordentligt.

  Spolar jag i hörnen fram så rinnder det ut bak framhjulen och spolar jag höger bak så rinner det ut i i ventilationen höger bak. Men på vänser händer inget alls. Provade att spola baklänges på vänster sida utan resultat.

  Någon som har något tips på hur jag ska rensa kanalen på bästa sätt? Helst utan att riva innertaket. Visserligen ska det ner, men hade inte planerat in det än riktigt….

  Om det spelar någon roll så är det en 5dr 900i -85 det handlar om.

  #171881

  Lollo
  Deltagare

  Prova tryckluft.

  #171884

  mattias e
  Deltagare

  Provat med tryckluft bakifrån vent-uttaget och tätade med en trasa. Svårt att säga om det gjorde nytta utan att hälla nytt vatten. Men ska köra en runda snart och vill inte chansa att bli blöt om håret när jag kör :blush:

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng