lada fynd

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT lada fynd

 • Detta ämne har 7 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2003-01-13 09:58 av .
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9083
  walle
  Deltagare

  hej en kompis till mig hittade ett ställe med massa 2 taktare tror det var 4 herrgårds vagnar en saab 96a en 99 ems å 4 andra 99or nu kommer det tråkiga han hittade även en vanilj gul sonett med ems fälgar å 2 stående weber 40ior bilen har stått länge det var stört båge i den å ett start nummer på sidan gissa vad han har för planer för den jo han ska bygga folk race bil på denna bil ja gillar inte sonett men tycker heller inte om att den ska dö en folk race död alla bilar var avregistrerade å han fick alla bilarna för marken som dom stod på var övergiven det var även en lada på marken å den var låst men det stod massa bilar där inne med vad det står för nåt vet ja i morgon kväll kanske nån som är sugen på en gammal 95a med 3 burkar under huven ja vet inte vad han ska göra med alla troligen bara ta det bästa delarna till sin folkrace bil å skrota resten sen det fanns massor med alu fälgar till saab v4 typ ronal fälgar å ems med som stod bredvid ladan hör av mig i morgon när ja vet mer mvh niklas i lidköping

  #67155
  anonymous
  Deltagare

  Hm skall nog ta och leta reda på en tvångströja och skicka till dig så att du kan ta med den när du besöker han nästa gång.
  FÖRSÖK ATT STOPPA DEN VANSINNIGA IDEN ATT BYGGA
  F-RACE BIL AV SONETTEN.
  Hoppas ingen utfärdar vagnbok på den.

  Mvh…..

  #67156
  mats jonsson
  Deltagare

  Jag skulle aldrig drömma om att köra Sonett i folkrace. Inte för bilen skull utan för min egen. Ur sidokrockssynpunkt så sitter man ju INNE I deformationszonen. Livsfarligt. Dessutom så går det bara rakt fram om man försöker åka fort med en Sonett på grus. Måste vara någon Stolle-Per som du har råkat på. Var det en Sonett V4 eller en Sonett III? Problemet löser sig säkert snabbt: han blir av med bilen vid första tävlingen till någon som vill köpa ett billigt renoveringsobjekt.

  Håll oss informerade om fynden. Verkar vara roliga saker..

  #67157
  walle
  Deltagare

  det var en v4 sonett 3a han skulle köra med den på isen först före ombyggnad sa han men ja kommer att jobba på att få köpa den av han vi får se vad som händer mvh niklas det satt en varv räknare å en saab sport rally ratt i bilen med å special stolar i skinn

  #67158
  anonymous
  Deltagare

  Hej Nicklas

  Hör av dej om du behöver hjälp med att övertala
  Vi bor ju tydligen nära varandra

  Widellen

  #67159
  mats jonsson
  Deltagare

  Det sitter en originalmonterad varvräknare i alla sonetter. Stolarna, var de inte ändå i galon med något slags tyg i mitten? Det fanns i och för sig skinnstolar att köpa men det var nog inte så många som valde sådana.

  Köra med på isen? Då gäller det att bra däck och akta sig för snövallar. Annars har han snart ingen kaross kvar. Han kanske inte har fattat att det är en plastbalja på chassit? Fast ni kanske inte har snövallar nere i Lidköping? Kanara han av banan ute på Vänern så dyker han upp på andra sidan i Mellerud??

  #67160
  mats jonsson
  Deltagare

  Nå. Vad händer med Sonetten i ladan?

  #67161
  walle
  Deltagare

  sonetten stod inte i ladan ja ska bearbeta han att ja kan få köpa den av han å sälja i delar kanske vi får se vad som händer mvh niklas

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng