LÅNGLOPP MED SAAB PÅ MANTORP

Forum Övrigt Allmänt LÅNGLOPP MED SAAB PÅ MANTORP

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-10-12 20:56.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14946

  porsche944
  Deltagare

  Efter provkörningarna av Swedeteam motors 9-3 diesel på Ljungbyhed, samt en viss påtryckninga av en Bosse Lindman så kom då återfallet med banracing tillbaka.

  Fick möjligheten att köra den gamla 9-3 2,2 TID:en på Anderstorp för en månad sedan, ett 3 timmar race på lördagen samt ett 6 timmars på söndagen. Återfallet gick väl bra, näst snabbast tid i den bilen.

  Det är svårt att låta bli bilsport, jämfört med historsikt som jag körde i nåstan 10 år så är en modern bil lite annorlunda, framför allt vad det gäller bromsar.

  Det är kul med dieseltekniken, ca 180 hk samt ett underbart vrid. Då är det dags för ett 12 timmars race på Mantorp denna helg, återfall igen.

  ni som är intresserade kan följa de 3 SAAB:arna , nr. 39 är en 9-3 SS med V6 och etanoldrift, no 93 är en 9-3 SS med 1,9 lit TID, samt då den bil som jag finns i no 930 en 9-3 2,2 TID. Ni följer dessa på följande länk:

  http://www.slc.se/index4.htm

  Swedeteams hemsida hittar ni här:http://www.swedeteammotor.com/

  #99238

  Vissa återfall är ju trevliga! Gratulerar till resultatet på Mantorp och hoppas att det går lika bra på 12-timmars. Hade jag inte varit upptagen skulle jag åkt upp till ”hemmabanan”. Var med när MK Scandia med min far som ordförande i klubben invigden den 1969. Autografen på programmet är Juan Manuel Fangios som var hedergäst då. LYCKA TILL!

  [image]http://www.perstorp.seths.se/pp18164a/MantorpPark.jpg[/image]

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng