Medlemsavgift under 18

Forum Övrigt Off Topic Medlemsavgift under 18

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-01-10 19:56.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15393

  saab-gamen
  Deltagare

  Hej! Jag undrar lite om nya medlemsvgiften, jag läste att man plockat bort 50 kr avgiften för medlemmar under 18 år och ersatt det med familjemedlemsskap. Dom äldre i min familj är inte så intresserade av att gå med i klubben vilket i sin tur innebär att jag måste betala hela avgiften själv. Jag tror säkert att det nya systemet är bra när det finns många i en och samma familj som är intresserade men för mig så blev det en besvikelse att gamla systemet försvann.
  Hälsningar Jimmy 15 år.

  #101797

  Martin
  Deltagare

  Hej Jimmy

  Jag förstår din synpunkt.

  Frågan om medlemsskap väcktes av stämman på årsmötet 2005. Styrelsen tog med sig frågan och återkom med ett förslag som klubbades igenom 2006. Då hade vi bland annat kontrollerat mot medlemsförteckningen att det var endast enstaka medlemmar som använde sig av ”Medlemsavgift under 18 år”. Till det kom att 50 kronan inte ens täckte produktionskostnaden för Bakrutan.

  Men vi lyssnar givetvis till våra medlemmar.
  Jag föreslår att du skriver en motion till årsmötet, så kan vi ta upp det till ny diskussion. 🙂

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng