MHRF Försäkring

Forum Övrigt Off Topic MHRF Försäkring

Detta ämne innehåller 30 svar, har 13 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-08-27 09:03.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 31 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22668

  masen
  Deltagare

  Jag undrar hur det går med att tillsätta tjänsten för den som sköter MHRF Försäkringen?
  Jag har nu väntat ett svar i över en månad men får inget. Nu kommer bilen att ställas av PGA att en vanlig försäkring på Folksam kostar lite för mycket. Skulle vilja ha ett svar på den frågan, då jag inte hittar någon info. Det vore trist att behöva gå med i en annan klubb också för att försäkra bilen. Sen kommer nästa fråga. Måste jag besiktiga om bilen igen då det gått en tid sen den gjordes?
  MVH
  Kalle

  #161569

  Dicst
  Deltagare

  Hmm, har jag missat nåt? Saknar vi en MHRF-man nu? Är det inte Göran Köhlborn som ska ha breven?

  Det var bra att du nämde detta, för jag har nämligen färdiga papper som jag missat att skicka in och sitter lite i samma sist. Besiktade ifjol höst…

  #161572

  fredrik
  Deltagare

  Göran slutade 1:a juni efter att ha aviserat detta i ett års tid.
  Detta borde Saabklubbens styrelse ha vetat om & åtgärdat för länge sedan.

  /Fredrik

  #161575

  Melwin
  Deltagare

  Hej! jag undrar också vart jag ska skicka mina papper?

  Maila svar till sonettv4@telia.com

  #161576

  masen
  Deltagare

  Har han aviserat det i ett år borde det gått att lösa på ett smidigare sätt. Sen borde finnas info om detta på hemsidan att det inte går att försäkra sin bil via saabklubben. Men vad jag sett finns inget, lite svagt kan tyckas.

  #161580

  Dicst
  Deltagare

  Jaha, där ser man. Ska fråga runt lite så får vi se.

  /D

  #161582

  Karl Ask
  Moderator

  Ring Jonas Leklem, han är ansvarig i SSK styrelse. Han hjälper er med era problem.
  0703-185626

  #161586

  emul
  Moderator

  Styrelsen har med andra ord löst problemet, bra!! Vi får självklart se till att ändra informationen på hemsidan också. Bra att det uppmärksammas!!

  #161588

  Melwin
  Deltagare

  Vad har ni löst bra,är det att man ska ringa Jonas????

  #161599

  Karl Ask
  Moderator

  Problemet är inte löst, men Jonas har hand om MHRF försäkringarna tills styrelsen har hittat en som vill ta över ansvaret. Som vanligt vill alla att det skall fungera perfekt, men ingen vill göra något. Men ring Jonas så hjälper han er.

  #161601

  emul
  Moderator

  Jag skrev inte att någon löst något bra. Knappast heller ”vi” eftersom jag inte är med i styrelsen. Jag skrev att det är bra att det fanns en lösning. Nu framgår det tydligt att det är en temporär lösning och jag hänvisar med glädje det hela till Karl som ju redan hänvisat vidare.. 🙂

  #161608

  porsche944
  Deltagare

  Det går bra att besiktiga i skåne, ingen tidsfördröjning med pappern för jag skickar alltid direkt till MHRF för snabbast möjliga handläggning.

  Men det bör ju finnas bes män på lite olika platser i landet.
  ett tips är att fråga någon annan bes man i tex Volvo klubben om dom vill göra besiktningen, detta är helt ok om bes mannnen vill. Så har jag själv gjort med några av mina bilar, har även vid något tillfälle besiktigat för andra klubbars räkning.

  Med lite god vilja så går det att göra så.

  #161615

  Dicst
  Deltagare

  Aha. Ok Michael, det låter bra, men eftersom jag är lite trög i huvudet ibland efter semestern 😀 så jag måste fråga:
  Jag har gjort besiktningen och fått papperet av besiktningsmannen, sen fixat fotona plus det han påpekade för mig (typ köp en brandsläckare, batterifrånskiljare, etc). Sen skulle papperen skickas till Göran för godkännande (var det så?) och inte direkt till MHRF. Jag förstår fullständigt iden med att ha en samordnande person för varje bilmärke för att förenkla för MHRF centralt.

  Nu när han inte är tillgänglig: Menar du att jag kan skicka dem till dig eller någon annan besktningsman som ”förstår värdet av en saab” – eller hur man nu ska uttrycka det – ELLER kan jag ta hela min pappersbunt och skicka den direkt själv till MHRF? Jag har för mig att det behövdes en stämpel? :confused:

  #161621

  Karl Ask
  Moderator

  Ja, det behövs mer besiktningsmän för Saabklubben. Vi har 2 nya, Jonas och jag. Men jag har inte fått papper eller något sådant ännu.
  Men är någon mer intreserad så är det bara att höra av sig.

  #161625

  Melwin
  Deltagare
  emul wrote:
  Styrelsen har med andra ord löst problemet, bra!! Vi får självklart se till att ändra informationen på hemsidan också. Bra att det uppmärksammas!!

  Nej läste jag väl fel!! Lägg ut adress och hur vi ska skicka pappren istället !

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 31 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng