Något knas med forumet? post som försvinner?

Forum Övrigt Allmänt Något knas med forumet? post som försvinner?

 • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2015-09-11 13:19 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #379376
  Henrik C
  Deltagare

  hej

  Försöker få in en annons och har försökt några gånger. Sitter på lite seg lina och laddar upp bilder stötvis. När jag håller på så försvinner helt plötsligt annonsen från det sub-forumet. Man ser dock headingen i överblicken. Men klickar man på den så funkar inte länken.

  Förstår inte riktigt vad som är knas…? Känt problem?

  Bilagor:
  #379411
  Jonathan
  Deltagare

  Besynnerligt beteende. Har inte sett det här tidigare. Men annonsen din existerar i högsta grad här: https://saabklubben.se/forum/amne/saab-99-gl-fran-1982-5-speed-extremt-fin-oskruvad-originalare-13-338-mil-2/

  #379417
  Henrik C
  Deltagare

  Yes. Men det där är den tredje eller fjärde jag la in (tror det är därför det är ”-2” i slutet på URL, de första hade annan subject…). de första två försvann när jag editerade och la till bilder. Den där fick jag in genom att bara ha en bild i huvudposten och sen ladda upp bilder tre och tre. Känns som om något i bakgrunden timear ut när den väntar på bilder från seg lina och då händer något som ibland resulterar i att den försvinner.

  #379429
  Jonathan
  Deltagare

  Ja, som sagt. Jag har inte sett det här tidigare. Men jag tror givetvis på det du skriver.

  Det verkar som du laddade upp rätt så stora bilder till ditt inlägg. Vi har ju en funktion här i forumet som minskar ner stora bilder, både sett till bildyta (bredd x höjd) samt bildstorlek (kB/MB). Kanske att den inte hängde med om du använde en långsam förbindelse.

  Ska se om jag kan hitta något mer i våra serverloggar. Om någon annan råkar ut för något liknande, vänligen meddela mig då om det.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng