Något man blir glad av!

Forum Övrigt Off Topic Något man blir glad av!

Detta ämne innehåller 10 svar, har 8 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-08-17 16:36.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16563

  Martin
  Deltagare

  Jag använder webmasters privilegium med infogning. 😉
  Jag får ivf gåshud…

  #110654

  phermansson
  Deltagare

  Visst är det kul att infoga videos? 🙂
  Ska säga att jag inte lyssnar på opera till vardags, men duktiga musiker och sångare gillar jag oavsett genre. Kul att se såna killar!

  #110655

  matsl
  Deltagare

  Ja det kan man verkligen hålla med om, en del har fått gåvan. Den här är ju inte heller pjåkig!

  -M

  11 year old girl singing

  #110656

  hammars95a
  Deltagare

  Det är roligt att se hur ”vanligt” folk reagerar som kanske inte förväntar sig att bli hänförda av klasisk musik. Hade det varit en Pavarottikonsert så hade ju alla i salongen vetat hur han skulle låta och alla hade förväntat sig att det skulle vara helt perekt. Därför är detta extra kul!

  #110657

  Martin
  Deltagare

  Utöver prestationen från killen, är juryns förvandling från mer eller mindre öppet tveksamma till oförbehållsamt entusiastiska härlig att se.

  #110661

  rodder76
  Deltagare

  Han är helt otrolig
  man hundan vet om jag inte imponeras mer av denna
  http://www.youtube.com/watch?v=DsNFxOOnjgw&mode=related&search=

  #110662

  stefan w
  Deltagare

  Det där trodde jag inte. Han går bara in helt lugnt……….och i princip slår undan benen på publik och jury. Jurytjejen ser som hon håller på att smälla av, det höll jag också på att göra. Jag unnar honom verkligen genombrottet, som sagt, man blir glad åt att sådant kan hända.

  #110665

  Molte
  Deltagare

  Nu är jag ingen musikexpert men det där lät bra.
  Visst ser han glad ut när de säger att han kommer med i tävlingen, men man ser samtidigt på honom att de inte skulle vara hela värden ifall han inte skulle komma med. Skönt med en lugn kille istället för de fjolliga, hoppiga och ledsna Idoldeltagarna 😉

  - 9-3 Aero 2,8T XWD TX Edition, Hirsch Performance -10
  - 9000 CC 2,3 Turbo 16 Sport -91 när det är sommar
  - 96 GL V4 Super -79 när vägen svänger
  - 90 T16 -87 när jag ska överraska

  #110666

  rodder76
  Deltagare

  Värt att notera om Operasångaren är att han vann hela Talang (det gjorde även Beatboxmannen som jag lade in ovan)
  Operasångaren är ett gammalt mobbningsoffer och rakt av en naturbegåvning som antagligen inte hade en susning om hur duktig han var egentligen! En sann ”fula ankungen”-saga

  #110668

  hotrodder
  Deltagare

  Mmmm häftigt som tusan, brukar säga att jag lyssnar på allt utom gladjazz och opera. Jag och frugan var på Raphsody In Rock på Dalhalla för ett några år sen. Tito Beltram var en av artisterna och långt in i shoven när det blivit mörkt så intog han ensam scenen och skulle sjumga en svit ur Carmen (tror jag det var) Ungefär som juryn i videoklippet så suckade man bara när opera påannonserades. Man hade som sagt förutfattade meningar och då vi varit på Raphsody ett antal gånger visste man ju av erfarenhet att inte allting var sånt man gillade.

  Hur som helst.. spottarna tonades ner, mjuka toner började ljuda och en ensam Tito i strålkastarskenet började sjunga. Mina tankarna kom verkligen på skam och får känslan än idag när jag tänker på detta. Skäms nästan erkänna att tårarna trillade för det var rent utsagt… så jävulskt mäktigt å vackert. Går inte med ord beskriva känslorna av hur det var att sitta nere i Dalhallas stenbrott (bara det är häftig som tusan) En sommarnatt… 18grader varmt med en kolsvart och helt klar stjärnhimmel som tak och lyssna på något man alltid tidigare avfärdat som skitmusik… Faan det går rysningar efter ryggen fortfarande bara jag tänker på detta.

  Menar.. har varit på massor med rockonserer och uppträdanden av alla de slag. Rapshsody har vi sett åtminstonde fem gånger men detta enda uppträdande slår allt oavsett det varit Eagles, Metallica, Rolling stones eller tex. Ulf Lundell som stått på scenen.

  Det jag tycker e så häftigt med videoklippet att man riktigt ser på killen hur ovan och nervös han är och ändå så behåller han fattningen. Kolla av resten av videklippen som finns om honom. Tex. finalen när han vinner och bara hur jävulst skärpt han blir sekunderna efter han vunnit och utan probs sjunger som om han aldrig pysslat med annat. Sen med tanke på att priset består av ett uppträdande inför Englands Drottning (kungahuset där är ju av en dignitet som få) och dessutom att han som en extra bonus blir lovad i direktsändningen skivinspelning veckan därpå skulle nog få de flesta att darra på rösten.

  Edit:

  Rodder76 wrote:
  Värt att notera om Operasångaren är att han vann hela Talang (det gjorde även Beatboxmannen som jag lade in ovan)
  Operasångaren är ett gammalt mobbningsoffer och rakt av en naturbegåvning som antagligen inte hade en susning om hur duktig han var egentligen! En sann ”fula ankungen”-saga

  Mmmmm härligt!! älskar tanken på att hans forna mobbare verkligen får sitta som fågelholkar framför teven när detta visades..

  #110672

  stefan w
  Deltagare

  Man ska fasen aldrig räkna bort nån form av musik innan man hört den live. Jag gick på en sån mina för många år sedan. Vi skulle spela på en fest och under middagen skulle Midälvakören uppträda. Jag brydde mig inte om detta så mycket utan satt och tog det lugnt. Kören reste sig och intog sina positioner och satte igång. Jag satt i mitten av lokalen 7-8 meter ifrån. Ojoj….jag blev knockad direkt, det var det mäktigaste jag hört, det finns ingen stereo eller PA-utrustning i världen som kan återge känslan och trycket i en mindre lokal när alla ifrån bas till tenor är rätt placerade och ger allt. Brrrr….

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.