"Nyckel ej accepterad"

Forum Modellspecifika forum OG9-5 "Nyckel ej accepterad"

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2019-08-15 17:06 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #462295
  stridsson
  Deltagare

  Hej, jag har en Saab 95-01. I väntan på verkstadstid så fick den stå ett tag(ca 1 mån.) När det var dags för verkstaden så vägrade den att starta och på SID stod det ”Nyckel ej accepterad”! Jag har försökt med alla trix som man kan hitta på nätet och nu återstår det bara – enligt mig själv – att få tag i någon som är villig att hjälpa mig med en TECH2 och få nycklarna att lira ihop med bilen. Jag vet att det är en gammal bil men den uppfyller mina krav som pendlarbil och jag gillar verkligen min Saab. Ser detta som en sista chans för bilen att komma till liv igen.
  Så min fråga i detta forumet är – finns det någon i närheten av Alingsås som skulle kunna tänka sig att hjälpa till med detta? Betalar givetvis vad ”ni” vill ha för detta arbete.
  Med vänlig hälsning/ Patrik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng