Ointresse hos huvudsektionen?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ointresse hos huvudsektionen?

 • Detta ämne har 8 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2019-06-18 11:52 av .
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #459852
  hup213
  Deltagare

  Jag hoppades i det lägsta att jag skulle slippa skriva detta, men jag måste. 2 juli 2018 tillskrev jag ordföranden och sekreteraren i SSK, huvudsektionen
  (se bilaga 1) om behovet av infofoldrar att lägga ut på Härnösands bilmuseum. 21 april i år skickade jag en påminnelse (bilaga 2). Jag har idag, 13 juli 2019 fortfarande inte fått något svar. Kan någon tala om för mig hur jag ska gå till väga för att åtminstone få ett svar? Det är väl ändå inte så illa att man från huvudsektionen inte vill ha någon kontakt med lokalsektionerna eller vill man bara visa sin makt? Lika illa i bägge fallen. Eftersom det inte går att prata med vissa befattningshavare kanske det tar bättre att prata om dem.

  Härnösand 2019-06-13
  Per-Magnus Andersson, ledamot styrelsen Norrlandssektionen

  Pelle i Härnösand

  Bilagor:
  #459860
  Karl Ask
  Moderator

  Hej. Jag har inte fått något mail, varför vet jag inte. Jag har sökt i mailinkorgen och spam men får inte fram något mail från dig.
  Givetvis skall ni ha foldrar.
  Senast i början av juni fick norrlandssektionen foldrar, liksom förra året.
  Om ni inte kan lösa det internt med foldrar i norrlandssektionen kan vi givetvis skicka mer. Ni fick 500 nu i år.
  Tråkig att du inte tycker det fungerar bra internt, såklart kan vi bli bättre på detta. Men vi har haft kontakt med norrlandssektionen. Vi bjöd ner en representant för er styrelse för att prata framtiden för klubben nu till senast styrelsemötet.

  Styrelsen ser över hur alla sektioner skall få mer insyn över arbetet men det är inte alltid lätt att lösa det praktiska kring ett sådant arrangemang så man får ut något vettigt ur det.

  Mvh Karl

  • Det här svaret redigerades för 8 månader sedan av .
  #459904
  Lustgasen
  Moderator

  Hej. Även jag har ej fått något mejl.Varken i år eller förra året. Jag har ikväll sökt på både mejlkonto och namn men inte fått någon träff.
  Nu har vi kontakt iaf. Som sagt, hör av dig om du behöver material. En rollup kan vi beställa åt er.

  mvh Anton Björklund

  Saab 99 Van -77

  Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

  #459905
  hup213
  Deltagare

  Märkligt att det inte fungerat. Nu har vi kontakt. Hoppas jag inte var för besk i mitt inlägg. Jag återkommer med behov via E-posten ordforande och sekreterare. Har ni inte fått något före kl 11 idag, hör av er.

  Pelle i Härnösand

  #459943
  Karl Ask
  Moderator

  Helt ärligt tycker jag att detta var onödigt. Vi har inte fått mail och då använder du inte telefonen för att ringa Anton eller mig utan lägger ett inlägg offentligt här. Du kontaktar inte heller de andra i din styrelse i Norrland som vi har kontinuerlig kontakt med. Du hade även kunnat kontakta övriga styrelseledamöter i Saabklubben.
  Hade du kontaktat Norrlandsavdelningen hade du även fått veta att ni har fått informationsfoldrar skickats ut tidigare i maj/juni.
  Att gå offentligt med förutfattade meningar att vi inte vill prata med lokalsektionerna är att sprida en skadlig bild av klubben.
  Förändring brukar man få genom att använda dom interndemokratiska medlen som exempelvis gå på ett årsmöte för att uttrycka sin åsikt.
  Viktigt med rätt kanaler till rätt frågor och här blev det fel.

  MVH Karl

  1 användare tackade författaren för det här inlägget.
  #459945
  hup213
  Deltagare

  Jag har varit i kontakt med ordföranden. Vidare, om man är medveten om att E-Posten inte fungerar tillförlitligt bör man upplysa om detta på exvis Styrelsen informerar/Hemsidan. Varför inte offentliggöra sådana saker? Bakrutan skulle ha kommit i början av månaden, innehållande bla a aktiviteter i Norrlandssektionen som skedde igår. Tala gärna om att tidningen är försenad. Nåväl, jag har fått klarhet i vad som hänt och hoppas att det i fortsättningen går friktionsfritt. Jag vet att Norrlandssektionen fått foldrar, men jag bedömer att åtgången på Härnösands bilmuseum är ganska stor.

  Per-Magnus Andersson

  Pelle i Härnösand

  • Det här svaret redigerades för 8 månader sedan av .
  #459946
  59deluxe
  Deltagare

  Här är alla adresser man kan behöva när man vill nå funktionärer i Svenska Saabklubben: https://saabklubben.se/medlem/funktionarer/
  Att jag bad dig maila mig vid behov betyder inte att alla frågor skall gå till ledamotsmailen utan att om du behöver hjälp med
  något så står jag personligen till din tjänst.
  Mina bästa hälsningar.
  Håkan Malmgren
  Ledamot Svenska Saabklubbens styrelse.

  #459948
  hup213
  Deltagare

  Apropå kontaktvägar till funktionärer (inkl styrelser); varför inte lägga ut telnr? Alla har inte dator/internet, och jag tror dessa medlemmar känner sig lite förbisedda.

  Per-Magnus Andersson

  Pelle i Härnösand

  #460050
  Lustgasen
  Moderator

  Vi jobbar mycket med transparans i styrelsen, vi brukar bjuda in funktionärer till styrelsemöten osv. Samtidigt har vi ett privatliv också. Jag tror ingen som inte är insatt i styrelsearbetet vet hur mycket tid vi lägger på Svenska Saabklubben.
  Än så länge har vi inte fått några klagomål från medlemmar på att vi ej har våra privata telefonnummer utskrivna . Det finns säkert folk som saknar mejl och internetuppkoppling men vill man få tag i oss känner man säkert någon som kan hjälpa dem med det.

  Saab 99 Van -77

  Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng