Polenkontakter?

Forum Övrigt Allmänt Polenkontakter?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-04-28 12:34.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15919

  enor
  Deltagare

  Vet att flera här på forumet har anlitat polska plåt- och lackfirmor och är nöjda. Skulle gärna vilja ha lite namn och kontaktuppgifter på just lackfirmor – har en bil (egentligen två) som skulle må bra av lite ny färg….

  Svara gärna via PM om ni inte vill lämna ut uppgifterna såhär allmänt!

  tack,
  /Magnus

  #105772

  staffanv
  Deltagare

  Jag är också intresserad. Det var någon som skrev om en firma som tydligen var både bra och billig. Pris 2300kr inklusive underarbete och material (metallicblå (4 lager) klarlack (6 lager)). Inklusive resa (från södra Sverige tror jag) ca 5000 kr. Lämplig semester.

  Se http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=17&Number=46144&Searchpage=3&Main=7778&Words=Staffan+V&topic=0&Search=true#Post46144

  #105774

  Dicst
  Deltagare

  Det där priset har jag svårt att tro på. Inte ens Polacker vill jobba gratis om matrialet ska ingå för den pengen.

  Jag har precis lämnat ner en bil till Polen och det saknas minst en nolla i slutet på den nämda siffran. Inflationen är 20%, så det blir dyrare varje minut. Varför ska de då ställa sig och göra dåligt betalda plåt/lackjobb när det finns gott om riktiga plåt/lackarbeten som ska utföras åt dem som betalar bättre? Ska bilen bättras något i plåten kostar det genast mera arbetstid.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng