Prisfråga

Forum Modellspecifika forum 90/99 Prisfråga

 • Detta ämne har 3 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2011-07-10 11:52 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4444
  oscarsson
  Deltagare

  Hej, ny här på forumet som mest fördärvat en massa Saabar… Folkrace…… Förnuftet vann och nu är det bevarande och användning på gatan som saabarna brukas. Däremot har jag samlat på mig lite detaljer som eventuellt ska avyttras. Men vad kan man begära och finns det nån efterfrågan på exempelvis standard B-motor med 4-växlad lådor? Ligger även andra 99-delar men hur prissätter man sånt? Vill att grejorna kommer till användning men inte skänka bort det (nära till Småland;-).

  Dum fråga kanske men kan ju bli en trevlig diskussion av det iallafall!

  #27428
  phoj
  Deltagare

  Kanske inte det svar du ville få, men när jag suttit i samma sits som du så har jag lagt ut det på tradera. Jag brukar lägga ett lågt utgångsläge så får de som bjuder avgöra vad prylen är värd. 😉

  #29692
  oscarsson
  Deltagare

  Det tänkte jag faktiskt inte på, får prova det, har det funkat bra på tradera. Tänker på betalning och ev. frakt?

  #29745
  anderslindh
  Deltagare

  Att sälja på tradera är lite lotto. Marknaden kan ha intresse av en viss pryl ett tag och sen tappa det totalt. I sistnämnda fall säljer man då en eventuellt ganska värdefull sak för kaffepengar.

  Jag skäms när jag hittar superfina saker för inga pengar alls. Jag hade satt ut ett lägstapris som är det absolut lägsta du kan tänka dig att få för varan…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng