Problem lyset

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 Problem lyset

  • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2017-03-04 10:16 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #427394
    sonettlll
    Deltagare

    Köpte en -98 900i till lillgrabben, allt verkade funka tills vi vrider på hel-halvläget på ljusomkopplaren på vägen hem,
    då slocknar instrumentljuset och inget hel eller halvljus.
    Har varit till skroten och provat ett annat orange ljusrelä, andra hel och halvrelän, annan ljusomkopplare.
    Säkringarna är hela, ljustutan funkar. Sittet felet i tändninglåset?Mats

    #427395
    Janne Hagnell
    Moderator

    Ja, det finns ju flera ljusrelän men det hittade du ju och har väl betat av alla?
    Har du kollat säkringarna i motorrummet också?

    96 V4 1975 ”Bollen”
    96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

    #427611
    sonettlll
    Deltagare

    Felet tillfälligt löst. det fanns ingen strömmatning från tändlåset till läge hel-halv, tändlåset sitter väl dolt under växelboxen,
    får riva i en bil på skroten först för att få ett tändlås och lära mig hur. Hoppas att felet sitter i tändlåset och inte i elhärvan.
    Nu har jag byglat på ljusomkopplaren från plus till hel-halvs matning, nackdelen är att man måste vrida av hel-halv när man stänger av motorn.
    Läge 1, varselljusläget funkar som vanligt. Mats

    #427619
    Janne Hagnell
    Moderator

    👍

    96 V4 1975 ”Bollen”
    96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng