Ringt på regnummer?

Forum Övrigt Allmänt Ringt på regnummer?

Detta ämne innehåller 3 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-02-16 23:47.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12266

  Jonathan
  Deltagare

  Hej!

  Finns det någon här som någon gån sett en gammal SAAB ute på vägarna som ni bara kännt att ni tvunget måste ha. Tagit regnummret,ringt ägaren och erbjudit er att köpa bilen?

  I så fall: Hur gick det? Hur reagera ägaren?

  #85032

  lelle f
  Deltagare

  Har väl ringt på några som man sett stående , som sedan blivit affär . Ringde en gång på en 96 -65 som stått ett tag , men tanten ville inte sälja . Jag lämnade namn och telefonnummer ifall hon ville tänka lite , hon tänkte i 2 1/2 år sedan ringe hon och ville sälja . bilen stod på samma ställe och hade inte rullat en meter . Men det blev affär . detta var 1986 ( köpet ).

  Så ett telefonsamtal kan löna sig ..

  #85033

  saab v4-ever
  Deltagare

  Jorå den där frestelsen har jag allt provat några gånger.
  När det gäller gamla människor finns åtminstone två sorter. Den ena tycker att deras bil är en pärla vilket gör att prisbilden inte riktigt rimmar med köparens. Den andra sorten tycker att ”det bara är gammalt skrot”. Tyvärr så har den sistnämnda en förmåga att vilja behålla bilen eller ännu värre ge bort den till något barnbarn. Jag har bara kommit till avslut en gång och det var en gammal Ford Cortina DL 1966. Bra affär? Nja!
  Minns en gång en superfin grön 96 V4 -74/75 i Spånga som jag inte fick köpa. Några månader senare kollade jag med bilregistret. Döm om min förvåning! DEN VAR SKROTAD!! Som tur var hörde jag att någon räddat den innan pressarna.
  Hoppas du får napp!
  ///Harald

  #85034

  fredrik
  Deltagare

  Det har jag gjort många gånger med blandat resultat. oftast busbilligt = hämta på en gång. Ibland för dyrt = förhandling = oftast köp ändå. Längsta affären tog 12år att genomföra.

  Det var jag som räddade 75:an ifrån Spånga. Det blev budgivning mellan flera personer på skroten & jag vann! Den var helt sjukt fin 8200mil & 1 ägare. Men papprena blev aldrig skrotade 6 jag sålde bilen till Göteborg.

  Lelle! Jag har något som du söker/sökte till din 65:a! något som du bara har 3St utav!!!!! & vill ha 4St utav! Hör av dig!

  /Fredrik

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng