SAAB SKÅNIA ÅRSMÖTE

Forum Övrigt Allmänt SAAB SKÅNIA ÅRSMÖTE

Detta ämne innehåller 16 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-09-16 17:11.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16436

  porsche944
  Deltagare

  Det närmar sig tidpunkten för vårt årsmöte i sektionen. Denna gång blir det den 23 september kl 13.00 prick, hemma hos mig i Annelöv. Kaffe samt mackor kommer att finnas som vanligt, anmälan till mig senast den 16 september. Anmälan är ett krav. Ev motioner skall vara styrelsen till handa senast den 1 september.

  MVH

  Skånia styrelsen

  #109837

  porsche944
  Deltagare

  Endast 1 pers anmäld tills nu!!!!

  #109848

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Mer än en månad kvar till sista anmälningsdagen. Hav tålamod! 😎

  /B

  #111065

  porsche944
  Deltagare

  Nu borde det vara dags att göra sin anmälan till SAAB Skånias årsmöte.

  MVH

  Michael

  #111068

  DanS
  Deltagare

  Problemet är nog att du skrev SENAST 16sept och då förväntar sig folk att man kan vänta till dess
  Mvh
  DanS

  #111077

  porsche944
  Deltagare

  Varför skall man vara ute i sista minuten? Om man vet att man skall gå så kan man ju anmäla sig redan nu! Skall jag räkna ditt inlägg som en anmäla? 😉

  #111081

  DanS
  Deltagare

  Tyvärr är jag väl inte auktuell om du tittar i min profil, Men om man skriver en sista anmälningsdag, så får man vara beredd på att folk väntar tills dess. Varför brådska när man kan vänta.
  DanS

  #111085

  Per-Erik
  Deltagare

  Hej Michael,

  jag har inte anmält mig än för jag vet inte om jag kan – vi håller på och flyttar, plus att Amelia börjar högskola imorgon, och vi har inte hennes schema och så än. Jag vet inte riktigt hur vi kommer att lösa det – har jag inte anmält mig innan den 16:e kommer jag inte 🙂 , löser vi det så anmäler jag mig så snart jag bara kan!

  #111097

  porsche944
  Deltagare

  Den 16:e gäller som sista datum, men ju fortare desto bättre. Vad det gäller ditt medlemskap, eller ännu bättre ditt ICKE medlemskap i klubben så borde det i mina ögon vara en hedersak med tanke på hur ofta du kommer på våra ”tillställningar”. Vid årsmötet måste man kunna vidimera sin tillhörighet i klubben.

  #111106

  DanS
  Deltagare

  Detta tolkar jag som att jag inte är välkommen längre om jag inte löser medlemskap: Då tackar jag för mig och ber moderatorn att ta bort mit alias.

  #111108

  pelle s
  Deltagare

  Saabklubbens forum har inga krav på medlemsskap i saabklubben.

  Vad gäller övrigt i diskussionen börjar det väl närma sig off topic varför jag uppmanar samtliga att hålla sig till ämnet i tråden.

  Vänligt men bestämt
  Pelle
  Moderator

  #111119

  porsche944
  Deltagare

  Vad det gäller forumet så är det öppet för alla, även icke medlemmar. För att bevista de aktiviteter och andra engagemang som klubben anordnar, gäller ett gällande medlemskap. Således även i vår lokala skånia sektion. Detta är inget nytt Dan, redan i januari påpekade jag att medlemskap var ett måste för att ta del av de aktiviteter som anordnas i vår sektion. Detta är solidariskt mot de som betalar sin medlemsavgift, betald avgift = fullt tillträde till vad som bjuds, ej medlem blir ju klart motsatsen.

  #111141

  pelle s
  Deltagare

  Som sagt, Håll er till ämnet i tråden.

  Personliga åsikter om enskilda medlemar uppmanar jag er att avhandla via PM, mail. telefon eller personliga möten.

  PelleS
  Moderator

  #111589

  porsche944
  Deltagare

  Nu är det hög tid att göra sin anmälan!

  #111792

  DanS
  Deltagare

  Men nu däremot den 16september är det tid. Härmed anmäler jag att medlem 3440 kommer att bevista årsmötet den 23 hemma hos ordförande. Kl är nu 09.41 tycker inte att man skall vänta till sista minuten att göra sin anmälan. Däremot kan man faktiskt vänta till sista anmälningsdag för att göra det. Frun jobbar helger och vi vet inte flera månader i förväg.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng