SAAB SKÅNIA TRÄFF NR 3

Forum Övrigt Allmänt SAAB SKÅNIA TRÄFF NR 3

Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2007-03-03 17:03.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15641

  porsche944
  Deltagare

  Då var det dags att tänka på Bialitt träffen den 8 mars. Denna gång kommer Jonas Stellemark till Bialitt för att berätta om sitt fotograferande, ihuvudsak bilar (SAAB)och brudar!! Én liten försmak kan ni få via hans hemsida som ni hittar här: http://www.stellemark.com/

  Denna gång är det extra viktigt att ni föranmäler er, nu är vi ju avhängiga av att någon kommer hit och håller föredrag.

  Er anmälan vill jag ha på min mail ( rasmussen.racing@telia.com)
  senast söndagen den 4 mars. Vid dåligt antal så blåser vi av det hela.

  Våra tema aktiviteter har ju fungerat bra, diabildsvisningen i januari var vi ca 21 pers, Hansson Route 66 föredrag i februari var det tydligen minst lika många. Hur många kommer denna gång?

  Väl mött!!!!

  MVH

  Michael

  #103656

  Besökslistan från Route 66-mötet visar: 25 deltagare! Försök att slå det!!!!!

  MVH/KG

  #103659

  porsche944
  Deltagare

  Jag kan ju nämna att när vi träffades i dec -06 så var vi 5 pers. Detta med ett tema samt en föranmälan har jag funderat på under ett bra tag, och ännu så länge har det visat sig fungera bra. Temat för april blir ju data utbildning, maj temat är ett möte med MHRF ev ihop med Volvo klubben!!!!!!!!! Under sommaren juni-aug så är det ju oftast fint väder så vi kan vara ute och fika samt titta på bilarna mm.

  Så redan nu kan ni ju börja att fundera på lite teman för sept-dec. Ytterliggare en data utbildning vore kanske inte fel. Sen vore det kul om det även kommer folk som normalt aldrig kommer, allt för att få bredden på det hela.

  Vill härmed även tacka KG för hans jobb till träff nr 2. 25 deltagre, det slår vi denna gången.

  #103798

  porsche944
  Deltagare

  Vill bara göra en extra påminnelse ang träffen den 8 mars, anmäl er snarast, blir vi inte fler än vad vi är nu så lär träffen bli inställd!!!!!! Vilket vore trist när det läggs ner tid och energi på att få intressant folk att komma till oss och hålla föredrag. Så kom igen med din anmälan NU!!!

  MVH

  Michael

  #103899

  porsche944
  Deltagare

  En sista påminnelse ang Jonas Stellemarks föredrag på torsdag. Senast imorgon ( söndag) kväll vill jag ha era anmälningar. Just nu verkar intresset väldigt dåligt.
  Just nu är det bara 7 st som anmält sig, blir vi inte fler så blir det ingen träff denna gång. Känns lite tungt att jaga folk som skall komma till oss, fixa fram redskap mm och sedan är intresset i princip noll. Med den mängd medlemmar i Skåne så borde vi bli så många att vi inte skulle behöva ställa in träffarna. Så kom nu till skott och anmäl er OMG.

  MVH

  Michael

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng