Saabs revansch?

Forum Övrigt Allmänt Saabs revansch?

Detta ämne innehåller 4 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-06-04 08:18.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #22299

  erik satre
  Deltagare

  Är det inga fler än jag som med spänning och en stor suck av lättnad följer de positiva skriverierna om nya 9-5:an?

  Dessutom börjar jag tycka att den är fantastiskt snygg. Men saab är ju duktiga på att göra design som blir bättre ju mer man lär känna bilen. Ungefär som bra musik, vilken ofta kräver en viss invänjning.

  #158857

  Lustgasen
  Moderator

  måste verkligen ta o hålla med, de var riktigt kul läsa några recensioner från div. tidningar om hur bra bilen verkar vara. och liknelsen med musik är verkligen huvet på spiken. Klockrent tänk av Saab… Samma var det med facelift 9-5an, först tänkte man vad i… sen gick det upp hur jädra läcker den är:)

  #158858

  turbocab
  Deltagare

  Jo, visst är det kul! Men tror jag att en 5 meter lång bil med på tok för stor bränsletörst kommer bli en storsäljare? Nej, det gör jag inte… Och samma misstag som alltid – var är KOMBIN??? Men det är klart, det var inte Sverige dom hade i åtanke för bilen utan Europa/USA och där är ju läget annorlunda. Håller tummarna att dom blir sugna och faller för Saabs fantastiska förmåga att överleva!

  #158865

  William
  Deltagare

  Är härligt att läsa om en ny Saab-lansering igen. Jag ser fram emot kommande biltester, som vanligt lär det bli en dammsugning av biltidningar i kiosken med en 9-5a på framsidan 🙂

  Rent spontant får jag en stor ”vill-ha-känsla” och hade jag varit nybilsspekulant i den prisklassen hade jag inte tvekat en sekund. Jag kan nog säga här och nu att jag nångång nerför ledet lär äga en sån här. 🙂

  #158902

  Jag har sett massor av nya 9-5:or på vägarna i veckan. Verkar som journalisterna som provkör håller till på vägarna runt Trollhättan-Alingsås-Borås. Har sett många på väg till jobbet, verkar som att Saab bl.a. håller till på Volvos provbana som jag åker förbi dagligen. Dessutom var det två st. 9-5 som stannade på vägen utanför mitt hus för bara en liten stund sedan så jag har haft många tillfällen att spana på den senaste veckan.

  Måste säga att jag gillar den skarpt. När de första officiella bilderna släpptes så var jag lite skeptisk men den blir snyggare för varje gång man ser den. Speciellt är den grymt snygg i mörkgrått.

  Kul med alla positiva skriverier nu! Det är verkligen var Saab behöver efter de senaste åren.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng