Service av 9-7 X AERO

Forum Modellspecifika forum 600/9-2X/9-4X/9-7X Service av 9-7 X AERO

 • Detta ämne är tomt.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #473950

  Hej,
  Jag är en ägare till en SAAB 9-7X Aero. Vet att flera inte ser den som en ”riktig” SAAB och det kan man väl hålla med om. Problemet är att även de auktoriserade SAAB-verkstäderna resonerar på liknande sätt. Hittills har det gått bra att serva den hos en oauktoriserad verkstad men nu lyser den gula varningslampan för motorn.

  Är det någon som kan rekommendera vem man kan vända sig till för att få en felsökning gjord? Landrins i Eskilstuna har inga mätinstrument. Hur gör ni, ägare till SAAB 9-7X?

  Med en förhoppning om hjälp,

  Håkan Bertilsson
  Strängnäs

  #474006
  Mathias
  Deltagare

  Hej!

  Har du provat på en Chevaverkstad 😔?

  Mvh

  Mathias

  #474011

  Antingen en verkstad med inriktning på amerikanska bilar men även en allbilsverkstad bör kunna hjälpa dig. De flesta verkstäder har diagnosutrustning för utläsning av felkoder som fungerar på flertalet bilar. Är dock skillnad på diagnosutrustning, vissa är bättre på att hantera t.ex. asiatiska bilar eller amerikanska.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng