sid display byte 1-3 ? ng -94

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 sid display byte 1-3 ? ng -94

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2011-07-27 06:58 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25382
  beebopp
  Deltagare

  hejsan,o tack för att jag fick komma in i gänget….är sedan tidigare medlem i 9000 klubben men har nu införskaffat en ng900-94 också,och följdaktligen har jag en fråga angående den så kallade färd datorn.hadde den simpla sid 1 org.i bilen men den har sagt upp sej och fick en sid 3. av en bekant.monterade den i bilen var på klockan och temperatur fungerade som det skulle,däremot vill fröken tydligen ha hur mycket spolarvätska som hellst då den plingar o säger :fyll på spolarvätska.fastän de rinner över? (törstig dam.. 🙂 )grannen gick in med obd/dator och kollade men fick enbart motorstyrningen via den? inte världens problem men vore då skam om man inte fick igång sid3an.fanns ju trots allt på -94 org.någon som har lite info om detta och vad man skall hitta på? ….beebopp

  #183962
  henrikg
  Deltagare

  Utan att vara så insatt i ng900 så skulle jag börjat med att jämföra elschema och se om det skiljer något mellan SID1 och SID3, kanske saknas någon kabel i ditt ledningsnät? Med OBD-instrument kan du bara läsa saker som påverkar emissionerna/avgasutsläppen, du behöver en TECH2/ISAT för att läsa ut något vettigt ifrån den!

  #186253
  icecream
  Deltagare

  Om siden inte kommer från exakt samma modell, motor, låda, AC/acc osv så måste den programmeras om=TechII.
  Sätts en sid från turbo i en i-kärra så funkar inte saker som det ska alt. inte alls.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng