Singnalhorn v4 -73

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Singnalhorn v4 -73

  • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2013-10-02 08:06 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #7850
    saabandreas
    Deltagare

    Det funkar ibland och ibland inte alls.
    Eller för att vara exakt, oftast inte!
    Har tagit lös gummikudden och grejjerna under den för att försöka lokalisera felet.
    även ratten har varit av plockad för att inspektera vad som kan vara fel.

    Då jag är nu i dessa kretsar så har jag inte riktigt nån aning om vars felet kan ligga.
    någon som har erfarenhet att signalhorn som oftast inte funkar??

    Själva tutmekanismen sitter endast med 2 skruvar. ska vara 4.
    kan de ha nån inverkan??

    #57663
    jol
    Deltagare

    Jag har en lös från -67 jag kan fota (och sälja 😉 )

    #55685
    jol
    Deltagare

    @jol wrote:

    Jag har en lös från -67 jag kan fota (och sälja 😉 )

    Ah, läste nu igen att det är tutmekanismen och inte tutan som har 2/4 skruvar. Min tuta har en fästskruv och en plugg som ställer tonen.

    Jag tycker du ska dra en provisorisk kabel som du kan jorda, för att testa funktionen när det inte funkar att tuta på ratten

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng