Ställen att "tjuva" ström till extrainstrument

Forum Modellspecifika forum OG900 Ställen att "tjuva" ström till extrainstrument

Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-02-02 11:02.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23453

  William
  Deltagare

  Tänkte sätta 3 extramätare i min og900, i övre radiofacket, och klurar lite på var det kan vara smart att ta plusmatning och belysningsmatning från, några tips?

  En fråga till, om laddtrycksmätare, kan man grena in dess slang på slangen som går till tryckvakten ovanför pedalerna?

  #168116

  rallysaaben
  Deltagare

  Du borde ha en + till radion indragen redan? och belysning borde du kunna ta från lampan i askkoppen, jag vet dock inte om den lampan är kopplad över reostaten?
  Har inte skruvat alltför mycket på 900 så jag kanske är helt ute och cyklar, men då får nån fylla i med rätta svar.

  #168131

  turbocab
  Deltagare

  Slangen för tryck kan du som föreslagit koppla till tryckvakten! Så har Saab gjort för den orginial tryckmätare som sitter i instrumentet, den går först till tryckvakten och sen vidare till turbotrycksmätaren.

  Som Rallysaaben sade så måste det nästan finnas en bra plus redan till stereon däruppe, som kan driva instrumenten? Dom drar väl inte mkt. Lampan för askkoppen är inte kopplad via reostaten, inte heller lamporna som belyser ventilationsvreden.

  #168136

  William
  Deltagare

  Kanonbra, tack för tipsen. Instrumentbelysningen kan jag nog leva med att den inte är dimbar. (har ändå alltid fullsprutt på den)

  Fick en idé om att mäta om nån av kontaktdonen bakom mina blindknappar är inkopplat till plusmatning. (till där AC skulle suttit om jag haft sånt tex) Annars tar jag bara från nåt annat, är väl som sagt ingen större belastning av några extramätare….

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng