Stereoinstallation Saab 95

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Stereoinstallation Saab 95

 • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-05-17 19:13 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #396584
  axelg
  Deltagare

  Hej,

  Har efter några års träda påkallat av ett dåligt utrampningslager nu tagit ut min europafarare (den vita 95an) och bytt lagret. Nu är jag på väg ner till gbg i mitten på maj med 6 vänner och vill gärna skrämma liv på festen utan att förstöra min bil med massa hål. Tidigare hade jag en bergsprängare som någon fick ha i knät men den har gått i graven och vill gärna ha något lite mer permanent.

  Hur har ni löst musiken?

  Hälsningar,
  Axel Grapengiesser

  #396921

  Som busunge hade jag två rejäla hemstereohögtalare från 70-talet ihopskruvade med en aluminiumplåt under vilken det satt tre olika slutsteg, aktivt delningsfilter och en motorstyrd volymkontroll. Allt var inkopplat via en tjock kabel och mångpolig kontakt för strömmatning, fjärrstyrning, fronthögtalere och lågnivåsignal från bilstereon. Behövde jag bagageutrymmet var dunka-dunkat urtaget på en minut. Behövdes bara halva utrymmet ställde jag lådan på högkant.

  #397082
  axelg
  Deltagare

  låter ju som en fungerande lösning johna.

  Ordnade dock mitt bygge i helgen och är mycket nöjd! En pioneer stereo med bluetooth under friskventen, 2st 6.5″ gömda under instrumentbrädan fram och två 6×9 längst bak. Funkar utmärkt när man är själv likväl som när man är 7 och spelar bra. På köpet fick jag bluetooth telefon och en diskret installation utan några borrhål eller annat. Allt är bultat i befintliga hål och bara att ta ut om man skulle vilja återställa…

  Bilder på installationen:

  #397233
  axelg
  Deltagare

  IMG_6583

  Denna får nog hamna någon annanstans…

  lite överdimensionerad men hittade den i helgen när bilen var i gbg och marstrand med detta glada gäng:
  IMG_6591

  Bilagor:
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng