Svenska Saabklubbens lokalsektion i Stockholm, årsmöte 2016

Forum Lokalsektioner Stockholmssektionen Svenska Saabklubbens lokalsektion i Stockholm, årsmöte 2016

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-08-02 12:14 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #400438
  Jonathan
  Deltagare

  Som det framgick i det senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan så ska vi hålla ett första årsmöte för Svenska Saabklubbens lokalsektion i Stockholm lördag den 10/9, i samband med Söderturen 2016. Detta årsmöte är främst till för att vi ska kunna välja en lokal styrelse samt diskutera framtida lokala aktiviteter.

  Till denna tråd bifogas kallelsen från Bakrutan samt en dagordning för detta årsmöte.

  Vi har sedan tidigare en interimstyrelse och en valberedning. Valberedningen består av mig, Jonathan Sulo, samt Lars Wendelius (Wendan). Kontakta oss gärna om ni önskar ingå i styrelsen. Förutom interimstyrelsen har vi även ett antal intressenter till styrelsen sedan tidigare. Alla dessa kommer att kontaktas av valberedningen innan årsmötet.

  Alla medlemmar i Svenska Saabklubben är varmt välkomna till årsmötet (och Söderturen 2016). Sedvanlig medlemskontroll sker innan årsmötet.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng