Svin-influensan: nu på Blocket

Forum Övrigt Allmänt Svin-influensan: nu på Blocket

Detta ämne innehåller 11 svar, har 12 deltagare, och uppdaterades senast av 2009-10-12 20:09.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20923

  saabturbo
  Deltagare

  En mörk historia i höstmörkret!

  Som ett exempel på varför man INTE blottar regnr på
  bilen vid försäljning…
  Det är inte mot lagen att vara dum i huvudet, men
  trakasserier som detta exempel kan man verkligen klara sig utan!!

  Objektet i fråga var utlagt på Blocket, så det kan ju bara
  konstateras att siten är också ett tillhåll för allsköns avskum
  även om det också figurerar trevligt folk!

  Blocket söker ju utvecklare, skulle de inte kunna införa
  en e-legitimation el dyl??

  Förbannad, det är bara förnamnet!

  Mvh /JN

  Citat:
  [color:#000099]
  Skicka SAAB skiten på skroten där den hör hemma.
  Dom är och blir aldrig värda något för det är ingen som vill ha en SAAB längre.
  De tillhör en förgången värld, och SAABs kortvariga bilhistoria kommer att försvinna när sista saaben är folkrejsad till ättestupan. HaHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
  LÄNGE LEVA TOYOTA PRIUS[/color]

  #146525

  phermansson
  Deltagare

  Jo men såna där människor är det bara att lära sig ignorera. Skulle man bli upprörd över alla knäppgökar här i världen skulle det allt bli bra jobbigt.

  #146527

  fredrik.a.
  Deltagare

  Jag fattar inte varför så många smutskasstar saab! Bland många yngre är det ju bara volvo som gäller, är det så roligt att köra traktor?

  #146528

  Dajje
  Deltagare

  Det är väl nån patetisk filur med för mycket fritid som sitter och skriver sånt där. Vilket bilmärke som den personen håller på tror jag att jag vet…

  #146531

  William
  Deltagare

  Jag tycker helt ärligt att Saabägare brukar vara mer ödmjuka och sympatiska människor än andra engagerade bilägare. De har valt bil. Ofta provat annat, men sen fastnat för Saab. Man gillar bilen och behöver inte bevisa nånting för någon annan. Saab har ju en personlig image, även i Sverige. Man väljer Saab, Volvo skaffar man om man vill vara anonym/som alla andra.

  Det där mailet måste ju bottna i nån sorts avundsjuka. Brist på verklighetsuppfattning. ofta kör ju sånna männsikor nåt annat, har aldrig kört en Saab och blir väl irriterade för att de inte ”fattar grejjen” med dem – känner sig utanför 😉 Jag ska inte säga att där står en 740 på gården hemma hos dem, för det gör det nog inte alltid heller.

  Är samma grej mellan Jeep och Hummer. Jeepägare mer obrydda, Hummeranhängare mer hetsiga. Hummer är mer kompetenta än Jeepar i många fall, men Jeepen har ”det” på ett annat sätt och det gör ju Hummerfilurer vansinniga.

  På oljeforum blir folk förbannade när nån hällt Biltemaolja i sin bil när en annan valt en 3ggr dyrare olja till samma bil och båda når samma resultat. Biltemaoljeägaren har ro i själen, men den som fått för sig att Biltemas olja är rent skräp hetsar upp sig så innåtahelv….. 😉

  Med andra ord: Spänn av kära Saabägare, varför göra väsen eller ta åt sig andras väsen när man VET att man är bra?

  #146532

  torzan
  Deltagare

  Är oxå förvånad över det utbredda Saabhatet. Många vill att de lägger ner trots att de bidragit en hel del för säkerhets- och teknikutveckling. Saab är en bil för de som bryr sig om bilkörning. Jag tycker att Volvo är en bra bil med många starka sidor, men det är definitivt inte en bil man köper för att man gillar att köra bil, testa en ny V70 2,0F så får ni se vad jag menar,stor och tyst, men det går knappast att ha tråkigare bakom ratten, lika roligt som att åka buss ungefär…prestanda, körkänsla, fjädring mm helt könlös

  #146541

  bladde
  Deltagare

  Instämmer helt med William :thumbup:
  I lll(lillalandetlagom) ska man ju åka Volvo och inte sticka ut :lecture:

  #146545

  roger
  Deltagare
  Fredrik.A. wrote:
  Jag fattar inte varför så många smutskasstar saab! Bland många yngre är det ju bara volvo som gäller, är det så roligt att köra traktor?

  Jag fattar inte varför så många smutskastar volvo???

  #146547

  anders
  Deltagare

  Luktar 15-årig blivande tvåförtiraggare av den citerade texten.

  För egen del har jag en gammal Volvo stående här också. Kompisar emellan kan man gärna kommentera varandras bilmärken halvt på skoj, men inte skulle jag vilja höra något trams om jag skulle försöka sälja något vad än det må vara.

  Men Saabägare tråkar Volvoägare och tvärt om, Chevaägare Fordägare, Linuxanvändare Windowsdito, AIK:are Djurgårdare. Vet väl inte om något är vanligare än det andra.

  #146548

  hans h
  Deltagare

  Det ÄR roligt att köra traktor. 😉

  Dessutom gör BÅDE Volvo och Saab otroligt bra bilar som borde köpas av fler.
  (Koreanerna t.ex. bygger billigare bilar och det verkar vara på samma sätt med bilar som med mat. Folk – vi alla – äter t.ex. hellre billigt kött från tvivelaktiga leverantörer (Danmark?) än från lokala bönder. Det är priset och inte kvaliteten som lockar. Trots att vi säger annorlunda i undersökningar.)

  Att smutskasta Saab för att de är nära döden är småaktigt. Och detsamma gäller Volvo.

  Hans H

  #146567

  enor
  Deltagare

  … men danska köttproducenter gör det inget om man smutskastar?

  Hyckleri.

  #146582

  Anonym

  Nej inte om man bor i glass hus och säljar gammalt mat til Polen och Ryssland
  Armeens överskott som er 25 år gammalt !

  Lars

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng