Ta bort lister runt hjulhus?

Forum Modellspecifika forum OG900 Ta bort lister runt hjulhus?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-07-11 08:14.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14505

  jellybear
  Deltagare

  Hej allesammans!

  Jag har kikat lite under listerna vid hjulhusen på min ögonsten (platinablå metallic 900i -88B, se bild nedan) och ser att det finns lite tendenser till rost som jag tänkte åtgärda innan de växer till något allvarligt.

  Men jag undrar vad ska jag göra när jag tagit bort listerna och fixat rosten? Är det värt att sätta på nya lister som samlar vatten och behöva göra om samma procedur om ett par år? Å andra sidan verkar det dumt att inte ha några lister alls, för då kan väl den sköra plåtkanten ta stryk av stenskott och liknande?

  Någon som har några tips/erfarenheter att dela med sig?

  [image]http://www.e.kth.se/~e98_ama/bilder/saab/saab_i_blackeberg.jpg[/image]

  #96494

  stefan
  Deltagare

  köper man nya lister så har jag för mig att de är fyllda med nån form av skyddsfett, kanske går att applicera även på dina innan återmntering. Gör man rent och skyddar med vax emellanåt så tror jag knappast listerna gör nån skada, det ser ju bättre ut iallafall.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng