tällbergsträff

Forum Lokalsektioner Norrlandssektionen tällbergsträff

 • Detta ämne har 4 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2013-09-04 17:08 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7248
  masen
  Deltagare

  Hej
  Jag vet sen tidigare att tällbergsträffen varit uppskattad, så planer finns på att återuppliva den igen. Vi är tre som hjälps åt för att liva upp detta. Förslag på datum är 24 eller 31 augusti. Planer finns på en 5 kamp, ett ställe att äta på. Sen har vi inte pratat mer utan förslag är välkomna

  #56655
  masen
  Deltagare

  Nu har Henrik och jag lagt upp ramarna på denna träff som sker den 31/8
  Träffen kommer starta i insjön kl 10,00 vid parkeringen utanför clas ohlson, den parkering som ligger närmast riksvägen, brukar vara husbilar parkerade där. Vi kommer finnas på plats från 9,30 och vi åker 10,30 så man hinner hälsa på alla innan vi åker vidare till Tällberg.
  Vi kommer köra turistvägen från Leksand till Tällberg. där kommer vi ha en utställning på lämpligt ställe där det förhoppningsvis finns fler människor än oss. Där kommer det bli en 5-kamp och omröstning av snyggaste bilen, eller ska man säga peoples choice. Det kommer även utses längst resande, äldsta bil, högsta mätarställning. diplom kommer att delas ut och förhoppningsvis något typ av pris. Lunch på lämpligt ställe kommer att ordnas. Efter det kommer vi åka vidare mot rättvik för ett eftermiddagsfika. Jag vet att en del minns att det var gocart förr. Är det något som ska återupptas igen?
  Träffen beräknas sluta 16,00
  När vi kommit fram till mer exakta platser så kommer vi att uppdatera här

  #57121
  masen
  Deltagare

  Nu har en till bit kommit på plats angående. Tällberg. Vi kommer att vara på Tällbergs gården mellan 11,00 till 13,00. Där kommer vi ha tillgäng till parkering antingen grusparkering eller vid fint väder kan vi nyttja en äng för att ställa upp våra bilar och ha en femkamp på och ha en omröstning av peoples choice. På ängen kommer vi att vara väldigt syliga för förbipaserande.
  I Tällbergsgåden kommer de ha en lunchbuffe för 135 kr. Vad den i dagsläget kommer att innehålla vet vi inte men det kommer informeras om senare.
  Det vore väldigt bra om ni kunde ge en anmälan här i tråden så vi vet på ett ungefär hur många som kommer då jag ska återkomma till tällbergsgården med hur många som kommer. Efter maten kommer vi att åka till vidablick i rättvik för fika.

  #58968
  masen
  Deltagare

  samling Kl 10:00 vid shell insjön för färd mot Tällberg

  #59085
  masen
  Deltagare
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng