Tändningslås og9-3 -01

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 Tändningslås og9-3 -01

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-06-12 19:39 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #445313
  Räven
  Deltagare

  Hej!
  Motorlampan har lyst länge. Motorn dör under färd emellanåt och tändningslåset kärvar. Känns som att det hänger ihop med motorstoppet. Det är inga problem att starta bilen men om man stänger av den med nyckel och för nyckeln till LOCK utan att dra ur den så att låset ploppar upp utan försöker dra den mot off on och start igen så går det inte förrän man har dragit ur nyckel så att låset har ploppat upp. Räcker det att byta cylindern som nyckeln sitter i?
  Tacksam för svar!

  #445321
  991aero
  Deltagare

  Först och främst måste du kolla varför motorlampan lyser. Alltså läsa ut felkoden så man vet om det har något med motorstoppen att göra. Sen är det ju möjligt att du har nåt knas med tändningslåset men det är inte därför motorn stannar. Om det känns som att det finns något samband mellan låset och motorstoppen så kan det vara strömbrytaren/startkontakten under själva låset. Det händer att dom går sönder men då brukar man oftast se på instrumentlamporna att dom lyser bara svagt eller inte alls fast tändningen är på.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng