TIDNINGEN SAAB MAGAZINE

Forum Övrigt Allmänt TIDNINGEN SAAB MAGAZINE

 • Detta ämne har 56 svar, 33 deltagare, och uppdaterades senast 2007-12-20 22:07 av .
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 57 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17168
  porsche944
  Deltagare

  En medlem från skånia sektionen har varit i kontakt med SAAB:s marknadsdirektör via sitt jobb.Han ställde då frågan om de som INTE har SAAB som bruksbil men var intresserade av SAAB i allmänhet skulle kunna få denna tidning hemsänd, precis som vi som har lite nyare SAAB:ar. Detta skulle tydligen inte vara något problem enligt marknadsdirektören, utan om man bara fick en adress lista från klubben så skulle alla som ville få denna tidning löpande.

  Enförfrågan skickades till klubbens sekreterare, tyvärr utan framgång, inget svar har kommit vår medlem tillhanda. Nu har han träffat marknadsdirektören ännu en gång, men kunde inte ge något besked om man från klubbens sida var intresserade. Han kommer dock själv att få tidningen fortsättningsvis, det kanske det var fler som velat ha?

  Mailet jag fick idag är i princip ordagrannt följande:

  Nu har det gått en vecka sedan jag mailade sekreteraren på Saab-klubben om Saab/GMs erbjudande om SAAB Magazine, men inget svar. Jag tycker det är för uruselt att de inte gitter svara. Nu har jag varit i kontakt med marknadsdirektören på nytt så för egen del har jag nu fått tidningen, men tycker synd om andra i klubben som inte har tidningen och skulle vilja ha den (även om de inte är så många om man ska döma efter min lilla ”marknadsundersökning” i lördags).

  Önskar dig en GOD JUL och ett Gott Nytt Saabår!

  #115809
  phermansson
  Deltagare

  Ja visst vore det intressant. Vi kan väl i all enkelhet skrapa ihop en adresslista här på forumet? Kan tänka mig att ta emot PM om någon inte vill skylta med sin adress.

  #115811
  kaparn
  Deltagare

  ja det är ju synd att ett sådant tillfälle glider os ur händerna men styrelsen för Saabklubben har ju i en annan tråd låtit meddela att man inte har intresse av datorer och därför bara svarar på brev via posten eller telefonsamtal.

  Nämligen här.
  http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=70494&fpart=1

  Så om man gör förfrågningar per mail så får man tydligen inget svar.

  #115812
  martin valentin
  Deltagare

  med tanke på de utsöndringar som kommer ur våra gamlingar och att styrelsen finns inom ett geografiskt begränsat område föreslår jag att kommunikationen sker medelst indianmetoden RÖKSIGNALER!!!!!! i framtiden= tillbaka till stenåldern!

  Martin

  #115813
  j.leklem
  Deltagare

  Jag skulle vilja ha tidningen.
  Men tycker det är märkligt att styrelsen, igen, inte mäktar med att svara på en förfrågan via mail. Används mailen överhuvudtaget i styrelsen?

  #115814
  mclarin
  Deltagare

  Jag har också försökt komma i kontakt med styrelsen men det verkar lönlöst.

  Varför har man öht mailadresser när de inte används?

  #115818
  martin valentin
  Deltagare

  jag vill oxå ha tidningen!!!!!!!!

  #115819
  janneh
  Deltagare

  Detta är ju vid sidan om tråden men jag är MYCKET väl medveten om den irritation som skapats av att vissa inte använt internet/mail. Ordföranden har nu lovat att han i alla fall två gånger per vecka ska vara inne och kolla hemsidan och han säger att han läser sina mail, även om han inte svarar. Hur det är med sekreteraren vet jag inte.

  Till ämnet: Saab Magazine. Förutom en lista här på forumet kan jag på stående fot lova att ta med en intresseförfrågan i nästa Bakruta. Ge mig bara en kontaktperson som jag kan använda!

  #115822
  Martin
  Deltagare

  Nej, att förvänta sig ett svar på en fråga som tyder på intresse och engagemang för klubbens medlemmar är kanske att begära för mycket.

  Men i brist på annat engagemang anmälar jag mig härmed som intressent.

  JanneH wrote:
  Ordföranden har nu lovat att han i alla fall två gånger per vecka ska vara inne och kolla hemsidan och han säger att han läser sina mail, även om han inte svarar. Hur det är med sekreteraren vet jag inte.
  #115823
  emul
  Moderator

  Jag vill också ha..

  #115829
  Karl Ask
  Moderator

  Jag också!

  #115834
  Per-Erik
  Deltagare

  🙂

  #115836
  rodder76
  Deltagare

  En applåd till Michael Rasmussen som kommit på denna briljanta idé :applause: :worshippy: :applause:

  #115839
  benny
  Deltagare

  Klart man vill ha Saab tidning!

  #115844
  pirre
  Deltagare

  självklart vill man ha saab magazine 🙂

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 57 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng