Till snyggnings hjälp,?

Forum Modellspecifika forum 90/99 Till snyggnings hjälp,?

 • Detta ämne har 4 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2007-06-14 13:32 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16196
  wortex2k
  Deltagare

  Min underbara Saab 90 85:a
  Skulle behöva sig lite tillsnygning så att bla kofångaren fram och bak samt alla andra svarta detaljer, som nu är mer vit/gråa än svarta behöver få sig nå så dom blir svarta igen men hur? Har testat massa olika svart på flaska som man skall strycka på men det hjälper ungefär tills regn kommer 😛 hehe

  Har hört om värmepistol men inte vågat testa, sen så skall det löpa en chrom list runt bilen på listerna men min är borta på många ställen vad är att rekomendera för att få det fixat?

  Sen om någon har någe tips på hur/vars man kan klämma in ett par mingre högtalare framtill i bilen. Funderade på dörrsidorna absolut närmast mot motorn, men skulle behöva distanser på ca 1-2cm då för att högtalaren inte skall ta i nå där bakom tyget.

  All tips och trix för att hålla 90:ian i top skick är välkommna.

  /Tommy

  #107850
  lsoderlund
  Deltagare

  Det finns ju massa olika produkter för att få plastdetaljerna till sin forna glans igen. Själv använder jag Armor All, en produkt som faktiskt fungerar. Dock kräver det att man använder den efter varje tvätt om man vill ha ett helgott resultat.. Armor All klarar även regn och liknande, iaf när stötfångare och andra plastdetaljer är väl insmorda med medlet sedan tidigare. Armor All finns på OKQ8 bland annat.

  http://saab99tt.blogspot.se/

  Saab 99, Saab 900 och förhoppningsvis snart en TT

  #107852
  bluesman
  Deltagare

  http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=8&Number=56704&Searchpage=2&Main=9828&Words=Bluesman&topic=0&Search=true#Post56704

  Testade linolja och det funkar otroligt bra (tack för det tipset)och är dessutom billigt, om det påverkar plast/gummi negativt i längden vet jag däremot inte.

  Mvh

  #107853
  wortex2k
  Deltagare

  Kanoners, skall testa, ingen som hadde på tips på chrom listerna?

  #107864
  wortex2k
  Deltagare

  köpte mig en Turtle bumper shine, och blev riktigt bra, alla detaljer blev toksvarta 🙂

  Om det håller mot vatten osv får tiden utvisa, blev grymt nöjd iaf.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng