Tips, Flera gamla Auto Union på skroten

Forum Övrigt Off Topic Tips, Flera gamla Auto Union på skroten

Detta ämne innehåller 10 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-06-06 20:31.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14315

  stefan w
  Deltagare

  Detta har väl inte direkt med Saabhobbyn att göra men det är 2T-relaterat. Jag fann 7-8 st kanske fler Auto Union på skroten i Bängling mellan Sundsvall och Härnösand. Jag har förstått att en del av medlemmarna på forumet, vid sidan av Saabintresset även har lite intresse av dessa bilar. Bl.a. en av dem var en 4-dörrars. Om intresse finns så maila mig så mailar jag några bilder på bilarna så får ni själva bedömma skicket. Motorerna fanns kvar på några och en såg i sammanhanget riktigt bra ut, fullt räddningsbar tyckte jag i alla fall.

  Fölåt om detta är lite väl Offtopiskt men jag vill tipsa om detta utifall intresse skulle finnas. Jag bifogar en bild på den finaste.

  #95461

  DanS
  Deltagare

  Mitt hjärta gråter

  #95462

  stefan w
  Deltagare

  Skroten är som ett stort museum där tidens tand obönhörligt gnager. En del bilar växer det träd igenom. Mycket gamla bilar med strålkastarna ovanpå skärmarna står bland träden längs små vägar. Ett besök där är att rekomendera om ni har vägarna förbi. För ett antal år sedan var det nån form av Saabträff som besökte denna skrot. Nån som var med där då som kan berätta om det??

  #95463

  Vadå ”Offtopiskt”?

  Ditt inlägg är i mina ögon en god gärning i bevarandet av ”2T-kulturen”.
  Många i det här gänget har inte SAAB stämplat i pannan utan sysslar med annat också (eller hur Lisa ).

  #95464

  stefan w
  Deltagare

  Jag tackar för det och bjuder därför på en bild till på en 4-dörrars. Håll med om att den gråa var ovanligt fräsch för att stå på skroten.

  #95465

  DanS
  Deltagare

  Nu sliter du hjärtat ur kroppen på mig en 4dörrars 3-6 59 nånting, är väldigt ovanligt synd man bor så långt bort( tur säger hon som bidraget med sitt namn) finns det några förkrigsdeckor sk spånkorg ta då lite bilder för det är tvåtaktarens urmoder motorn kom ju tillgagn för saab så småningom tack för dom fina bilderna

  #95466

  stefan w
  Deltagare

  Det är ganska likt i alla fall, se bilden

  #95467

  stefan w
  Deltagare

  Nu sliter du hjärtat ur kroppen på mig en 4dörrars 3-6 59 nånting, är väldigt ovanligt synd man bor så långt bort

  Är du allvarligt intresserad av detta objekt så kan jag hjälpa till. Jag kan ta fler foton och jag skall till INTSAAB i augusti och drar mig inte för att släpa ner objektet på en envägsvagn om så behövs. Då får jag visserligen åka 9-5 istället för 96 men om det är till nytta så kan jag leva med det. Vi kanske isåfall skall föra den diskussionen på annan plats.

  #95468

  kaparn
  Deltagare

  Jag tipsade om en sådan här bil i körbart skick med perfekt krom och inredning för tre o fem och ingen var intresserad??? Ska det nu släpas ett vrak land o rike kring vilket förmodligen kostar skjortan. Jag förstår ingenting…

  #95469

  lars-erik
  Deltagare

  Man behöver ej förstå allt !

  #95470

  DanS
  Deltagare

  Missade detta går bra att maila mig om du hittar fler. Jag har redan för många men det är väl synd att skrota ovanliga bilar. Själv behöver jag bra skärmar till dkw 1000 fram och bak, förlåt nu blev det en köpesannons av detta, ha överseens Martin. Och än en gång en halvt kapad tråd

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng