Trimningsmanual 1-2-29

Forum Övrigt SSR Trimningsmanual 1-2-29

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2001-06-21 14:38 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11323
  xpniklas
  Deltagare

  Hej mina vänner.
  Jag blev av med ett exemplar av min trimningsmanual under markanaden på SAAB festivalen. Manualen är av utgåva 1-2-29 och någon måste ha missupfattat situationen och trott att det bara var att ta för sig av min 50 sidiga trimningsmanual för tvåtaktare.
  Detta är oturligt då jag har kontakt med alla som är registrerade ägare av manualen i tidigare utgåva för att kunna erbjuda support och framtida info om uppdateringar och nya trimprodukter.
  Den som tog manualen får gärna höra av sig och antingen skicka tillbaka den eller betala 300 kronor och registrera sig som användare.

  Jag hoppas detta kommer att lösa sig då det är en hel del information som lämnas ut i denna skrift och som jag inte vill skall spridas utan möjlighet till uppföljning.

  MVH XP-Niklas
  xpniklas@hotmail.com
  070-7334878

  #79437
  anonymous
  Deltagare

  Har du ensamrätt på trimning av tvåtaktare? Det måste vara svårt att förhindra informationsspridning.

  #79438
  xpniklas
  Deltagare

  Hej Emil

  Nej jag har inte ensam rätt på tvåtakttrimning men däremop på den information som jag egenhändigt skrivit ned. Det är inte rätt att stjäla information som andra betalat för, därav finns det copy right.
  Varje manual är unik och för varje person som betalar lägger jag tid på att nästa köpare skall få mer för pengarna.
  Jag kan heller inte ta något ansvar för hur min information brukas om jag ej kan ha en dialog med köparen. Om man ej lyckas med sin motortrimning skall man kunna återkomma till mig för att utröna orsaken. På det sättet lär sig både köparen och jag något som kan vara till gagn för kommande kunder.

  MVH XP-Niklas

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng