Vad man inte vill se på skroten

Forum Övrigt Allmänt Vad man inte vill se på skroten

 • Detta ämne har 7 svar, 6 deltagare, och uppdaterades senast 2005-04-28 19:12 av .
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12514
  lelle f
  Deltagare

  Kollade lite på nätet , sorligt att se

  #86304
  Dicst
  Deltagare

  Jaa, stackars PVarna i bakgrunden…

  Jag tycker faktiskt att de ser ut att ha det ganska mysigt där de står och håller emot rosten och naturen. Hur länge kan de ha stått där egentligen? Hur länge skulle en modern bil klara sig av att bli undanställd tro? Många 70-talsbilar ser ju inte alls så där fräscha ut om de ens existerar efter att ha ställts bort.
  När jag var liten (slutet av 70-, början på 80-talet) gick min pappa och jag ner längs älven och skulle kolla på lite bilvrak. Jag hoppade på taket till en gammal duett som stod i vattnet och pappa provade att slänga en hyffsat stor sten i taket på en PV. Ingen av våra ansträngningar gav upphov till värre skador än ett ”BOOIIINGJ!”-ljud. Jämför det med att trycka in tummen i en fransk bil och orsaka lackskador(!) utan avsiktligt våld.

  #86305
  norrbagge
  Deltagare

  Hmmm…bilde som er tatt nylig? Hvor er dette? Den lille i forgrunnen ser ut til å kunne bidra med noen deler…

  #86306
  lelle f
  Deltagare

  Vet ej hur gamla dom är , men stället heter Arbrå-skroten enligt sidan som jag hittade bilden på .

  #86307
  saab v4-ever
  Deltagare

  Tjenare!
  Jag var där sommaren 2003, jättehärlig brunskrot. Nåja en del nytt fanns det också. Tyvärr höll gubben som hade den på att skrota ut många av de gamla bilarna då miljöinspektionen varit på besök. Jag fick tag på lite bra ha grejor till 2T och V4 men det var synd att man inte hade mer tid. Nån som har några färskare uppgifter? Nån hälsinge måste väl finnas på forumet som kan berätta. Mats A?
  ///Harald

  #86308
  lelle f
  Deltagare

  Har fått uppgifter om att allt är pressat , tydligen va gubben lite vrång som va där . Finns ev en del bitar kvar i ladorna .
  Bilden är från sommaren 2003

  #86309
  mats a
  Deltagare

  Näe, jag har faktiskt aldrig varit där trots att det bara ligger ca 35 km mot Bollnäs till. Och nu verkar det ju vara försent. Jag såg lite bilder i någon tidning för några år sedan och minns en buss full med navkapslar.

  #86310
  runosson
  Deltagare

  Ni har ju fått det helt om bakfoten, ser man sånt man vill ha på skroten så köper man loss det renoverar och luskar fram några gammla papper alt. reggar in dom som amatörbyggd fordon.
  Sen är ju bilen tillbaka på vägen där den hör hemma

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng