Värmländsk Saabklubb?

Forum / Övrigt / Allmänt / Värmländsk Saabklubb?

Forum / Övrigt / Allmänt / Värmländsk Saabklubb?

  • Författare
    Inlägg
    • december 28, 2013 at 23:19 #8277

      Finns det någon sektion för oss Värmlännigar? Finns det någon förening/klubb för Värmländska gammel-Saabentusiaster? Jag vet ju att det finns några som håller på, iaf med TT Saabar.

        januari 12, 2014 at 10:23 #172047

        Hej
        Jag tyckte att du behövde ett svar. Du får ta kontakt med Dick, han är ju träffsamordnare
        och han ordnade med välbesökta och intressanta träffar tidigare, men det blev väl för stort.
        För vår räcker det att vi i Värmland kunde träffas på något ställe under enklare former
        och diskutera saken. Kunde vi få en egen sektion på forumet så blir det mycket lättare
        att få kontakt med varandra.
        Rune Falk

          januari 12, 2014 at 11:04 #172016

          Hej,
          Jag ordnade som Rune mycket riktigt säger aktiviteter tidigare, som bl a Slussvaktsträffar på sommaren och de populära Vintersaabträffarna i ett antal år med olika föreläsare och aktuella/historiska ämnen. Välbesökta heldagsarrangemang med tre omgångar mat/fika i hyrda lokaler som lockade långväga besökare.
          I samband med Saabs svårigheter för några år sedan blev det årets tilltänkta föreläsare plötsligt inte lika tillgängliga och jag hade inte tid att ordna nya. Även orken och lusten var begränsad där en period då livet i övrigt krävde en hel del uppmärksamhet. Sedan dess har just den aktiviteten med vinterträffarna legat nere, annat har lockat mig istället, men jag kan ta tag i det arrangemanget igen tills nästa år om det finns önskemål om det? Det krävs dock en viss storlek på träffen för att den ska bära sig som arrangemang rent praktiskt, men det har alltid löst sig tidigare.

          Däremot avsäger jag mig gärna rollen som lokal träffsamordnare. Det kan skötas bättre via forumet idag. Anledningen till att ha en lokal samordnare då var alla saabintresserade som man mötte “on the fly” ute på marknader, parkeringar och andra evenemang som behövde en ingång till saabvärlden. Idag har alla en smartphone och kan söka på nätet.

          Vet inte om det behövs nån egen sektion eller klubbdel egentligen, det räcker med att vi kan samordna oss bättre känner jag. Idéer på hur vi ska göra det är välkomna.

          Med vänlig hälsning,
          /D

            januari 12, 2014 at 12:08 #171870

            Detta låter väldigt roligt och intressant! 😀
            Jag känner en man som har ett stort intresse för citroen och han fixade en citroen träff i samband med svenska rallyt, kanske vore nått i framtiden??? fast med saab förstås 😆

            /Rickard

              januari 12, 2014 at 12:14 #171866

              Behöver heller inte alltid vara så seriöst! “Ojämn vecka tisdagar på IKEA parkeringen” stuket fungerar ju bra till att börja med. Efter en månad eller två kanske vi är ett såpass stort gäng att det går att planera större saker!

                januari 12, 2014 at 21:54 #106398

                @Christian Haugsöen wrote:

                Behöver heller inte alltid vara så seriöst! “Ojämn vecka tisdagar på IKEA parkeringen” stuket fungerar ju bra till att börja med. Efter en månad eller två kanske vi är ett såpass stort gäng att det går att planera större saker!

                Ja något sådant…

              • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.