Vatten i bakluckan Cab

Forum Modellspecifika forum OG900 Vatten i bakluckan Cab

 • Detta ämne är tomt.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #465928
  dros
  Deltagare

  Hej

  Jag har rivit ut bagagerumsgolvet i min cab årsmod 1993 pga mögellukt. Det låg en vätska/sörja mellan plåt och golvet som jag nu avlägsnat.
  Jag kan inte hitta något hål i plåten där vatten kan ha kommit in och suffletten ser hel ut. Har tittat och känt efter i ”påsen” bakom baksätet och den verkar okej. Sömmen och limmet mot bakrutan är även den okej. Det ser ut som om vattnet/sörjan ansamlats inne i högra hörnet av bakluckan. Jag har googlat till förbannelse utan att hitta något, någon som har en idé?

  Bagagerumsgolvet är helt utom räddning och det får jag göra ett helt nytt framåt våren.

  Bilagor:
  #465938
  Geert
  Deltagare

  Hej, har du tagit bort stora gummilisten runt bagageluckaöppningen? Kanske din bil är rostig under listan och vattnet kommer därifrån ner. Jag har sett stark rätt rost där på ett flertal cabbar. Annars är spoilerfästena en möjlig källa..Hur ser gängarna på dessa ut?

  #465962
  dros
  Deltagare

  Nej, jag har inte tagit bort den listen. Den är hel och fin och sitter som berget.
  När man öppnar luckan finns det 2 bultar från bakluckespoilern, ena bulten till ser rätt anfrätt ut. Ser även att det har runnit rostvatten från gångjärnen men vattnet/sörjan som jag fann i bakluckan var inte alls rostfärgat eller liknande.

  #466008
  Geert
  Deltagare

  Ta upp listan och kolla där för säkerhets skull. Potentiell issue syns inte om man inte gör det. Det är det som är problemet. Om allt är OK monterar man tillbaka den på nolltid. Jag har sett lokal upplösning av metalkanten.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng