Bakrutan 2-2019

Kategori:

Hej alla medlemmar.
Anton på redaktionen för Bakrutan som skriver här.
Av en del olika lyckliga och olyckliga anledningar har Bakrutan blivit försenad. Det är inte alltid man kan gå in på allt som händer bakom kulisserna men några av anledningarna är
 • Familjära angelägenheter
 • Brist på inkommet material
 • Omfattande arbete på annat styrelsearbete
 • Problem med mjukvaruprogram – arbete gick förlorat som fick göras om
Vi beklagar givetvis detta!!
Tyvärr blir det såhär när det mer eller mindre är en enmans-show. Vi är väldigt personberoende på många fronter i styrelsen och jobbar på att bli mer personOberoende. Jag vädjade redan i förra numret om era medlemmars stöd. Nåväl. Ett led i detta är att prova leja bort layout-arbetet som är ett tidskrävande arbete till vårt tryckeri. Detta kommer vi prova till nummer tre. Detta nummer blir ett kortat nummer just på grund av tidsbrist.
När deadline för Bakrutan nr 2 var (15e april) hade nästan inget material kommit in, vi brukar återanvända material men för mycket återbruk blir inte heller bra anser vi, det går för enstaka artiklar men det är att ta genvägar tycker vi och risken finns att det inte blir en lika levande tidning. Därför förlängde vi deadline.
Vi ska försöka fixa alla deadline-datum för året samt när tidningen skall vara i brevlådan. Målsättningen är att vi ska veta redan vid årets början vilka datum alla nummer ska komma ut. Men detta är inte helt lätt att veta i förväg just på grund av att vi är materialberoende. Köpes-biltidningar ligger ofta flera nummer i förväg med material. Vi förstår att ni är trötta på att höra detta men så ser det ut hos oss idag.
Tidningen finns uppladdad nu på hemsidan
www.saabklubben.se/bakrutan/ och kommer i brevlådan om 2-3 veckor om allt går som det ska hos Postnord.
Hör av er om ni har funderingar eller åsikter.
mvh Anton, redaktionen, Bakrutan, Svenska Saabklubben”

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

4 svar till ”Bakrutan 2-2019”

Lämna en kommentar

 1. Regin

  Hey ?

  Bakrutan är av redan så pass hög kvalité –
  så den kan man gott vänta lite extra på.

  Sägs jo att den som väntar på något gott –
  ja han väntar inte förgäves ?

  Keep up the ”good” fight” ?

  Mvh/ redan nöjd medlem 7445

 2. Fredrik Svensson

  Hej! Ny medlem i klubben och ny ägare av Saab! Har inte läst tidningen tidigare av skälen ovan men mina förväntningar är att få läsa lite om vanliga fel och hur man kan fixa dessa, tips och trix, tillbehörsfirmor, kanske ”bästa Saab-verkstaden” i varje län osv. Självklart några reportage från några Saab-ägare om hur deras pärlors vardagar ser ut. Ser fram emot första tidningen i brevlådan och ha en fin sommar!

  //Nybliven Saab-ägare

 3. Berra Saablund

  Hej!
  Tack för uppdateringen. Jag väntar gärna på tidningen i några veckor till. Ni gör ett fantastiskt jobb, glöm inte det.

 4. Mats wiberg

  Hej alla saab älskare o admin på bakrutan själv äger jag 2 st 9000 cd av 1991 års modell och skulle gärna vilja läsa lite mer om dessa bilar i bakrutan mvh mats medlem i klubben