Felaktiga påminnelser med Bakrutan 2016-02

Kategori:

ssk_bakrutan_2016-02_klipptHar du fått vår medlemstidning Bakrutan 2016-02 med en påminnelse? Då vill vi be dig vänta några dagar. Ett större antal medlemmar kommer att få Bakrutan 2016-02 med en påminnelse samt ytterligare en Bakrutan 2016-02 med medlemskort och jubileumsbok.

Vi antog att berörda medlemmar skulle få båda nummer av Bakrutan samtidigt, men det verkar som versionen med en påminnelse levereras först. Avvakta därför några dagar och se om du får ytterligare en tidning. Om så sker behöver du inte betala påminnelsen.

Att det blev på detta sätt med Bakrutan 2016-02 beror på att vi har bytt medlemsregister och inte exakt kunde matcha aktiva medlemmar med de medlemmar som ännu inte hade betalat sin medlemsavgift. För att ingen aktiv medlem felaktigt skulle missa tidningen med medlemskort och bok så blev listan över medlemmar med påminnelser lite extra lång.

Denna information (om felaktiga påminnelser) finns även med i Bakrutan 2016-02. Men som sagt, vi antog att båda tidningar skulle levereras samtidigt, därför kan detta enkelt missas. Vi får beklaga eventuella bekymmer detta orsakar er och vi kan garantera att något liknande aldrig kommer ske igen. Det var enbart en säkerhetsåtgärd från vår sida sett.

Hoppas ni har förståelse för detta.

Om ni enbart får Bakrutan med en påminnelse och inget ytterligare nummer av Bakrutan under denna vecka, kontrollera då att ni har betalat er medlemsavgift. Om ni har betalat, meddela då vår medlemsansvarige om detta på medlem@saabklubben.se.

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

6 svar till ”Felaktiga påminnelser med Bakrutan 2016-02”

Lämna en kommentar

 1. Göran Haegermark

  Hej!
  Jag fick boken och medlemskortet igår.
  Tack för det.

  1. Jonathan

   Roligt att höra det. Hoppas du får nytta och nöje av boken!

 2. 900_t8

  Vart kan jag vända mig ang. adressändring. Har skickat ett par mejl (första var nog över en månad sedan) ang. detta utan att få svar eller något nummer i brevlådan. Vill verkligen inte missa ett nummer!

  /Mikael.L

  1. Jonathan

   Hej Mikael, kontakta gärna vår medlemsansvarige om detta på medlem@saabklubben.se.

 3. Lars Pettersson

  Hej!
  Jag har inte fått medlemskort eller boken.
  Och jag har mejlat tre gånger.

  1. Jonathan

   Om du har mailat så kommer du få svar. Det är längre svarstider än vanligt just nu, bl a pga hög belastning med denna jubileumsbok och många felaktiga påminnelser. Sedan arbetar alla funktionärer i klubben på ideell basis. Men som sagt, ett svar kommer så småningom.