8,3 S Kam

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 8,3 S Kam

 • Detta ämne är tomt.
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #474954

  Någon som vet vad det är för skillnad på 8,3 kammen från SAAB och 8,3S kammen från Ström ? S står väl för ström? Har nämligen kommit över en 8,3 S som ser bra ut, men är det en kam som fungerar i en rallymotor? Undrar även om Strömkammen är en omslipad 8,3 kam ?

  #476318
  sabbe
  Deltagare

  Har du mätt upp den? Jag var inne på en firma för ett tag sedan och såg några topplock som du hade lämnat in.
  Hur går det med 4:1 grenröret?

  /Lasse

  #476962

  Det avancerar så sakteliga. Topparna är i princip klara. Sedan skall det skruvas ihop en ny rallyrova, fyra till ett grenröret skall så småningom komma på plats. Men det är så mycket annat som tar tid, eller kan det vara så att jag inte får lika mycket gjort längre, allt tar längre tid känns det som! Kan det ha med åldern att göra? Har du någon erfarenhet av 8,3 S ?

  #477381
  sabbe
  Deltagare

  Uno slipade en kam åt mig med 8.3 lyft på insug och 7.6 lyft på avgas. Den kallades 8.3S bland folkraceåkare. Blev ingen större skillnad. Du får mäta upp lyftet på din kamaxel.

  /Lasse

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng