ABS ur funktion

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 ABS ur funktion

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-11-07 13:13.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #24928

    kotten1
    Deltagare

    Hej!

    Min ABS lampa har börjat att lysa.
    Är det någon här som har nå tipps på vad det kan vara för fel?

    SAAB 900-94

    #179408

    michelle
    Deltagare

    Om du fortfarande har normal bromsverkan, så är det troligen ”bara” nån av givarna
    till nåt av hjulen som har gett upp. Jag har för mig att dom kostar runt
    1500kr på speedparts. I teorin är dom lätta att byta, men dom kan sitta
    nåt överjävligt hårt fast.

    #179452

    jambo
    Deltagare

    Hello Kotten1,

    Om du kommer åt det ”gamla” forumet så finns alla detaljera uppgifter om ditt problem, som du kan tänkas behöva.
    Orkar inte börja om, och skriva om alltihop igen.

    Det är inte bara denna information som vi gått miste om, tycker personligen att det är ytters ”slarvigt” gjort av ”Sticky” att inte se till med att överföra databasen till det nya forumet, andra kan göra det så varvör inte här.

    Mvh,

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng