Baksäte V4 -74

Forum Sälj/Köp Delar, köpes och efterlyses Baksäte V4 -74

 • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-09-05 02:43 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #447725
  Johan Bergman
  Deltagare

  Hej!

  Jag undrar vad ett baksäte till en V4 kan kosta i någorlunda skick i färgen grönt?? Jag hade ett men upptäckte att det har blivit mögelskadat tack vare ett rör i taket inne i förrådet har läckt när jag var ner idag. Sedan passar jag även på så jag vet vad jag ska säga till försäkringsbolaget vad ett par framstolar kostar med eftersom jag hade även det i förrådet av den ljusbruna färgen som också tyvärr är förstörda.

  (För rätt pris och avstånd kommer det bli affär på baksätet om någon har)

  SAAB = Snor Alltid Alla Brudar

  #448328
  tilda
  Deltagare

  Ring mig 0730-325409. Jag har lite kvar. Kent

  #448476
  Johan Bergman
  Deltagare

  Inväntar dock besked från försäkringsbolaget för de har tjorvat till det. Hyresbolaget säger att det är min hemförsäkring, Frsäkringsbolaget var osäker på först om det skulle gå på hemförsäkringen eller bilförsäkringen. DSedan kom de fram till att det är hyresbolagets förskringsbolag som ska stå för det. Och den kontakt jag har där verkar inte så intresserade. :/

  SAAB = Snor Alltid Alla Brudar

  #448477
  Johan Bergman
  Deltagare

  Sedan som det såg ut om det är samma klädsel du har annonserat ut så är det fel färg. Jag glömde skriva att det är den mörkgröna klädseln jag söker.
  Skulle kanske funka med ett par ljusbruna framstolar för just nu har jag fram mörkgröna stolar och det ljusbruna baksätet.

  SAAB = Snor Alltid Alla Brudar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng