Bil körning är inte stimulerande.

Forum / Övrigt / Off Topic / Bil körning är inte stimulerande.

Forum / Övrigt / Off Topic / Bil körning är inte stimulerande.

  • Författare
    Inlägg
    • juli 31, 2006 at 12:40 #14602

      Vi pratade om bil körning på jobbet i dag, framför allt så var det körning stads trafik som vi pratade om.

      Vi var två som tyckte att det var mycket bättre att köra en bil med automatlåda i stan och två som tyckte tvärt om.
      Och då sa en av dom att om man kör en bil med automat så är bilkörninge tråkig om man måste aktivera sig på någon annat sätt och då kom mobilen bra tillpass.
      Detta behövdes inte när man körde bil med va vanlig växellåda för då måste man växla hela tiden och behövde inte ta till mobilen för att aktivera körningen.

      Jag vet inte om jag är så korkad att jag bara kan göra en eller max två saker samtidigt och att prata i mobilen samtidit som man kör bil i stadstrafik tycker jag är uppåtväggarna fel.

      Om man tycker vanlig bil körning inte är tillräckligt stimulerande så kan man alltid köra rally eller racing får då blir man stimulerad.

      Detta är väl ett av de problem som dagen mäniskor har att dom måste alltid ha max aktiverin och även om bil körninge i sig själv gör det tycker jag så finns det tydligen andra siom inte tycker det, dessutom när man patar i mobil så är man inte helt fokuserad på köringen oftast upptäcker saker för sent med krockar som föld.

        juli 31, 2006 at 12:56 #97146

        Mycket skall man höra innan öronen trillar av…
        Mycket dumt har jag hört, men detta var en ny dumhet.

        Om han enligt egen utsago är så understimulerad framför ratten så tipsa honom om att han kan börja med att kontinuerligt bedöma och förutse trafiksituationer där han befinner sig allteftersom han kör och utifrån det tänka vad han skulle göra om något, nu mindre oförutsett, inträffar.
        De förberedde agerar, den oförberedde parerar…

        Och då sa en av dom att om man kör en bil med automat så är bilkörninge tråkig om man måste aktivera sig på någon annat sätt och då kom mobilen bra tillpass. Detta behövdes inte när man körde bil med va vanlig växellåda för då måste man växla hela tiden och behövde inte ta till mobilen för att aktivera körningen.

          juli 31, 2006 at 17:31 #97147

          Det var en kvinna så sa detta, men så alla vi vet så är det bätter förade än oss män

          Jag ville inte agumentra mot så jag satt tyst och lysnade vad hon sa och tyckte om bil kör. För något så dumt kan man inte agunentra mot för då tror personen att man är dum i huvudet.

          Så låt personen tycka bilkörnina inte är stimulerande och köra som den vill bara man vet när den kör så man kan hålla sig långt borta.

          Detta är ett av de stora prblemen i dagens trafik att ingen tycks brysig om att det är svårt att köra bil plus allt som man måste hålla koll på.

            juli 31, 2006 at 18:26 #97148

            Efter 8 år som taxichaufför dock mest landsbygdskörning tycker jag det är skönt att köra med automatlåda. Eller som en före detta taxikollega sa om bilar med manuell växellåda. “Jag kan aldrig tänka mig att köra trampbil” Han menade då det evinnerliga trampandet på kopplingspedalen.

              augusti 1, 2006 at 05:21 #97149

              Det är det jag menar med att inte agumentra mot en sådan åsikt. Jobbar som chaufför och det mesta jag kör är i stads trafik, fick en ny bil mär jag böjade och den har automat. Med tanke på allt som man måste ha uppsikt på så ar det gott att inte behöve tänka på att växla hela tiden.

              Jag hoppar min arbets kamrat kommer till bättre insikt om bil körning, om inte anars så får vi hoppar på att hon faller på eget grepp och på det visset kommer på att man inte skall ta till mobilen om man inte har tillräkligt att göra bakom ratten.

                augusti 2, 2006 at 12:18 #97150

                Om hon gillar manuell mest så kan det ju bero på att hon gillar s_aken

                  augusti 2, 2006 at 18:38 #97151

                  . Hoppas hon bara använder den då når hon står still.

                  Fan att man då skall ha rattväxel på bilen, för den är inte lika lätt att använda till…….

                • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.