Chokproblem!

Forum Modellspecifika forum OG900 Chokproblem!

 • Detta ämne har 5 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2010-11-19 21:11 av .
Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25014
  frid
  Deltagare

  Hejsan!

  Köpte mig en liten 900c -87a häromveckan och nu när det blev lite kallare och sådär så behövde jag choka för att kunna starta, dock kan jag inte lägga ur choken igen?!
  Reglaget liksom fjädrar upp ungefär halvvägs direkt så får ju köra runt med choke hela tiden och det är ju inte riktigt optimalt så att säga!

  Så jag undrar om det är någon här som har en aning om vad som kan vara felet? Jag är relativt okunnig om sånt här så är tacksam för all hjälp!

  #179972
  mulleina
  Deltagare

  Kan du inte trycka tillbaka reglaget mer än halvvägs? Vi kan ju börja med att utesluta, om du känner där vajern slutar på hävarmen på förgasaren, går hävarmen lätt? för i så fall är det vajerproblm som kanske behöver smörjas eller något. Du kan dra i vajern så ser du var vajern slutar.

  Nu när jag tänkte lite längre så kan du inte trycka ner reglaget så borde det nästan vara fel på reglaget, smuts under eller något för att hade vajern satt sig eller hävarmen kärvat så hade ändå reglaget gått och trycka ner tror jag

  #178876
  plankan
  Deltagare

  Alla gångar wiren på ett eller annat sätt

  Tror säkert du kan återställa/föra tillbara armen ute på förgasaren för hand.

  #179977
  M.Broberg
  Deltagare

  skada i vajjerhöjet? om vajjern åker ut genom höljet kommer den flexa tillbaka när du trycker men fungera fint när du drar, dock bara en ren gissning 🙂

  #179979
  frid
  Deltagare

  Reglaget går att trycka ner helt i botten, sen liksom hoppar/fjädrar reglaget upp igen, den här vajjern som ni tror det är jag ska kolla upp, vart hittar jag den?

  #179987
  plankan
  Deltagare

  @Frid wrote:

  vart hittar jag den?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng