En bit historia funnen!

Forum Övrigt Allmänt En bit historia funnen!

Detta ämne innehåller 7 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-06-08 11:08.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14342

  stenling
  Deltagare

  Hittade denna i de djupa norrländska skogarna! Kändes som tiden stod still för en stund!

  Hur pass ovanlig är denna modell?

  #95594

  stenling
  Deltagare

  En bild till!

  #95595

  Martin
  Deltagare

  Såpass ovanlig att du bör få loss den och gå och köpa en lott så länge turen håller i sig…

  #95596

  stenling
  Deltagare

  Det är den tanken som rullat runt i huvudet på mig senaste dagarna! Kan knappt sova om nätterna

  Men vad är ett skäligt pris för den som den står nu? Vore bra att ha koll på då ägaren är en bekant till familjen så en eventuell affär måste ”gå rätt till” så att säga! Plus att jag inte har en aning om vad denna pärla kan tänkas vara värd!

  #95597

  kaparn
  Deltagare

  Svårt att bedömma värdet på dessa bilder och jag vet att det ogärna talas om värde och priser på dessa sidor av olika skäl. Men jag är inte blyg på det viset så jag kan säga vad jag skulle kunna tänka mig att betala för ett objekt av den här sorten utan att skämmas. 15-25 000:- beroende på skick kanske lite mer om jag måste.

  #95598

  weggen
  Deltagare

  Tjenare!

  Köp bilen illa kvickt, innan nån annan gör det! Även om den står i en lada i Norrland så finns det folk som letar genom hela Norrland med tesked, det kan jag lova.. Ingen vanlig bil!

  Mvh

  #95599

  stefan
  Deltagare

  kul om den är äkta men kolla så den är det först och främst, dekaltrimmning var ett inte helt okänt fenomen på den tiden. hade man en vanlig bilmodell så var det billigare med ett par balla emblem än en helt annan och mycket dyrare modell.

  #95600

  stenling
  Deltagare

  Helt sant att det alltid är svårt att spekulera i pris, det handlar ju ofta bara om hur pass gärna man vill ha bilen samt att det känns bra säljare och köpare emellan! Grejen med denna bil är som sagt att ägaren är en bekant till familjen samt att jag inte har någon känsla för dessa äldre saabars värde och då känns det bra om man kan komma fram till ett pris som inte senare visar sig missgynna någon part på ett dåligt sätt!

  Bilen är nog garanterat äkta då jag hört personen prata om den tidigare och han ställde av den i denna lada för att renovera senare! Det har nu gått 15 år

  Jag är väldigt intresserad av den och ska börja försöka se om den går att få loss, samt skrammla fram pengarna i fråga

  Kan tro att folk letar genom hela Sverige efter fynd som denna och som jag skrev i en annan tråd här så kryllar det av gammla saabar uppe i norr! Dussintals bilar såg jag genom bilrutan längs vägarna och vem vet vad som döljer sig ännu längre in i landskapet! Som ett smakprov kan jag säga att jag såg säkert 5st V4:or varav 2 kombi inom loppet av 2min längs en vägsträcka!

  Man borde nästan ägna en sommar till att bara resa runt och knacka dörr! Fynden står nog bara och väntar, halvt övergivna!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng