Fynd i lador…

Forum Övrigt Off Topic Fynd i lador…

Detta ämne innehåller 9 svar, har 6 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-04-03 17:13.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14011

  staffanv
  Deltagare
  #93641

  anonymous
  Deltagare

  Vill också hitta en sådan lada…

  Någon som har några tips?

  #93642

  staffanv
  Deltagare

  Det närmsta jag kommit är en kompis pappa som bl.a. har en 96 kortnos, tvåtakt och ett par tidiga (69, 70) 99or stående.

  #93643

  anonymous
  Deltagare

  När jag var liten hade en kompis föräldrat hyrt ut en gammal jordkällare på sin gård till en gubbe med massa skumma prylar.
  Utanför stod en BMW Isetta under en presenning. Förvisso var den i bedrövligt skick, men med lite (eller ganska mycket) fantasi var den riktigt rolig att leka i. Tyvärr blev nog leken lite för hårdhänt när vi upptäckte att den kunde rulla och att det var en ganska brant backe i närheten…

  Det var förövrigt där jag hade mitt första riktiga möte med en V4. Den stod ihoprostad under ett träd en bit bort. Det var visst någon morbror som hade den som reservdelbil. Allt jag kommer ihåg var att den var röd, den hade ingen växelspak på golvet och att rutorna vevades net på ett mycket konstigt sätt.
  Jag blev kär

  #93644

  alfamats
  Deltagare

  Fy va härligt,jag får gåshud.Jag sprang på typ en sån här lada fast det var ju inte Studz bilar utan vanliga gamla 30-60talsbilar i.Jag skulle åka och titta på en Lancia pininfarina coupe som i inte växer på träd den heller.När ägaren öppnade dörrarna så var hela ladan fylld med bilar.Ramar med karosser hängde på väggarna och ngn bil var tom upphissad i taket.Tyvärr inga Saabar men gamla spån DKW´s,Pv 47:or,Ford och Chevor mm, och den lilla lancian.Det lustiga var att det inte låg så lång från mor och fars sommarstuga.Och som 20 åring så hade jag kammat av trakten runt omkring och var säker på att att det inte fanns en enda veteranbil i närheten. / Mats

  #93645

  emul
  Moderator

  Min far berättade idag för mig att han såg bakänden på en saab han trodde var en 96 när han var ute och åkte på småvägarna hemma på landet, jag vet vart jag ska när jag är där nästa gång… Han såg tydligen fler bilar flasha förbi i ladan när han åkte förbi!

  #93646

  alfamats
  Deltagare

  Glöm inte kameran bara! / Mats

  #93647

  emul
  Moderator

  Oh nej, det vore en dödssynd =)

  Verkar finnas mkt sånthär hemomkring, trodde inte det. Har fått nys om en lada till där det enligt en äldre man hemma som hörde att jag köpt en V4 ”ja, där står nåkk en 6-7 gammla bilar, inte vett ja va de äe för nårra”. Jag ska scouta och försöka lista ut vems det är! Återkommer om nåt är till salu!

  #93648

  kaparn
  Deltagare

  Det lär finnas en lada i närheten där jag bor som det ska finnas en massa Saabar och Saabdelar i.
  Jag känner till ytterligare en som är full med Citroen B11:or och en med tre eller fyra sällsynta jänkebilar. Jag har varit i en ladugård som är inredd som museum och där står Mercor för miljoner. Det finns massor av sådana här ställen men för det mesta så vet ägarna vad dom har och vad det är värt.

  #93649

  weggen
  Deltagare

  Jag va ute och åkte en helg.. Hittade till min förvåning delar och karosser till ett 20 tal 96or och även ett par 95or. Mestadels TT..

  Tror ni han ville sälja något? nee….

  Mvh

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng