Halvdöd instrumentering!

Forum Modellspecifika forum OG900 Halvdöd instrumentering!

  • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2019-09-18 07:44 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #462571
    v4ever
    Deltagare

    På min OG900 får jag inte igång vare sig klocka eller instrumentbelysning, även belysningen i reglagen till fläkt och värme är relativt döda! Kollade säkringar, byglade reostaten som brukar vara vanligaste felet, men nej, ingenting vill lysa!
    Börjar bli lite jobbigt nu då hösten är ankommande, det blir ju mörkt tidigt!
    Nån som har förslag på vart man ska leta felet!?

    #462578
    kjellake
    Deltagare

    Såg en tidigare fråga så jag antar det är årsmodell -87 det gäller. Har du spänning fram till reostaten? Annars blir det väl att kolla ”bakåt” tills man hittar ett ställe som fortfarande har spänning. En gemensam skarvkoppling där både instr.bel. och klocka finns med är den röda 29-poliga som sitter i sidan på säkringsboxen. Dålig kontakt i elanslutningarna på själva kombinstrumentet kan väl också vara en möjlighet.

    #463054
    M.Broberg
    Deltagare

    Säkring…. 7?

    finns en säkring som styr allt det där. på min så glappade den säkringen. den var hel men juckade på man den så lös det lite.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng